Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6597 üzenetére
Kösz, ez jónak igérezik, holnap megnézem.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6595 üzenetére
Köszi. Alkalom adtan lehet elek vele, de most akkor magamnak egyszerubb, ha csinalok belőle egy szakasztöres es boritó nelküli verziot csak nyomtatasra
-
Llew
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6593 üzenetére
Igy van 4- csak a 2. Szakaszbol nyomtat.
A s2-3 fel siker, lehagyja az egyes szakazt, de kettw szakasz 1-3 oldalst nyomtatja
Es a s2-3, 10 pl nem működik. Vagyis igy nem tudom megjelolni hogy az 2-3. Es a 10 oldalny nyomja ki, pedig ez lenne a cel.A szakaszjelöles alapjan nem latom hol csesztem el, es az alapjan mukodnie kene
-
Llew
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6590 üzenetére
Ok, lehet felrerthető volt a dolog, de pont ez a baj. Beallitom, hogy pl 2-3, erre kinyomja a cimlap+tartalom+1-3
Ha csak az 5-6 ot nyomtatnam ott csak azt nyomja amit akarok.
Tehat a nem szamozott cimlap+tartalom 3 lapja zavarja be a szamozast[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #6573 üzenetére
Jaaa, ezt megtaláltam, én kifejezetten a "Továbbfejlesztett fájlblokkolás"-t kerestem, amit írtak. Olyan nálam nincs. Egyébként igen, be volt pipálva, kivettem. Köszönöm szépen!
Szerintem.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #6552 üzenetére
Legyen így. Két fiókkal használtam és az egyik esetén mindig kérte a bejelentkezést (mind a kettő outlook.com-s volt), végül le is töröltem. Funkciókban is kevesebbet tud, mint a normális.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #6548 üzenetére
Én is így gondolom.
-
Nixon18
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6544 üzenetére
Köszi! Megnézem majd!
-
martonx
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #6249 üzenetére
1. Maguk a dokumentumok nem régiek, sőt van köztük olyan, amit én hoztam még létre 1 évvel ezelőtt (igaz másik gépen), azaz nem tizenx éves doksikról beszélek, ez esetben elég egyértelmű lehetne az ok.
2. Nem makrós doksik.
3. Offline office, naprakészre frissítve.Hmhm, viszont most, hogy beszélünk, a problémás doksik teamsből, meg sharepointból lettek letöltve offline használatra. Ez lehet oka, hogy offline nem hajlandóak megnyílni, hanem csak helyreállítani akarja őket a word?
Valahogy ezeket is csak meg lehet nyitni offline[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
Hegyirabló
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #6187 üzenetére
Köszi!
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Taci
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #6164 üzenetére
Próbáltam rájönni, vajon mit fordíthattak félre, de erre nem gondoltam, pedig igazad lehet.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #5664 üzenetére
Az összes doksit védett nézetben akarja megnyitni. Olyanokat is amik az egyszerű szövegen kívül, semmi extrát nem tartalmaznak.
De mint írtam, sajnos eddig nem volt ilyen gond. Ez pár napja van két külön gépen, két külön operációs rendszeren.
Amúgy ha kikapcsolom a védett nézetet, akkor abszolút probléma nélkül nyílik meg mindegyik Word doksi.[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #5599 üzenetére
Mondom meg nézem már én is.
Aztán arra jutottam, hogy hagyom. Azután látom, hogy BigManus feladta, mondom erőt veszek magamon csinálok kávét és nekik fogok.
De látom, pálinka jobb ötlet, így meghagyom neked!IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
nagyúr
-
vaakuum
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #5459 üzenetére
Ebből én továbbra is arra következtetek, hogy akkor a magánszemélyes csomag az, amit használni tudunk úgy, hogy minden gépen az én accountom lesz. Vagy olyankor nem lehet két gépen párhuzamosan használni mondjuk az egyik gépen a Word a másikon meg az Access alkalmazást, mindig csak egy eszközről lehet aktuálisan dolgozni?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
gondor53
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #5449 üzenetére
Ezeken túl vagyok. TPM működik mindegyik gépen. Akkor figyeltem fel rá, amikor az egyik gépet hosszabb használat után egy másik felhasználó kapta meg. Erre időközben felkerült a 21H2 frissítés, de az nem befolyásolta a működését. Amikor az új felhasználó office365 accountját kellett volna beállítani, előjött a hiba, és az általad is linkelt FIX ötletekből semmi nem oldotta meg. Próbaképpen egy másik gépen telepítettem a legfrissebb telepítővel a win10-et, ez már a 21H2-vel települt. Az office 365 beléptetés ugyanezzel a hibával meghiúsult. Majd a korábbi 21H1-es telepítővel ismét feltelepítettem a win10-et, teljes tiszta telepítéssel, és azon az office365 gond nélkül működik. Majd ráengedve a 21H2 frissítést, már működő képes marad. A gond csak akkor jön elő, ha egy 21H2-es win10 alatt akar egy másik office 365 felhasználói account bejelentkezni.
-
Dzsekó
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #5363 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy 16-ig mindig ugrott egyet a szám.
2010 - 14
2013 - 15
2016 - 16
Ezek a körülöttem lévő számítógépek, meg van egy 12-es is az 2007 vagy 2003-as Office. Ebből következtettem, hogy sorszám, de akkor Base Code. Köszi a kiigazítást. Azt már régóta tudom, hogy nem évszám. -
szabonagyur
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #5297 üzenetére
Megy az indexelés rendesen és csak ékezet nélkül rakok be bármit is, magyar levelem nincs is kb.
Sharepoint érdekes néha amúgy is Megvagyok a funkció nélkül igazából.
-
szabonagyur
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #5295 üzenetére
Fura, pedig direkt olyanra kerestem ami tutira benne van bizonyos excel fileokban. Bár talán mióta sharepointon van mindenünk nem az igazi (Outlook keresése is random)
-
szabonagyur
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #5293 üzenetére
Windows Intéző excelben is tud? Nálam csak Wordben tud keresni így.
-
z4zelda
tag
válasz Fire/SOUL/CD #5044 üzenetére
Köszi,de akkor a tanár miért kér ilyen feladatot?
Mégegyszer köszönöm!
-
z4zelda
tag
válasz Fire/SOUL/CD #5042 üzenetére
-
z4zelda
tag
válasz Fire/SOUL/CD #5040 üzenetére
-
z4zelda
tag
válasz Fire/SOUL/CD #5034 üzenetére
Köszi,de itt nincs ilyen lehetőség csak az animációk il.annak beállítását engedi (fel/le)!
[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
-
Dzsekó
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #5023 üzenetére
Köszönöm!
-
Dzsekó
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #4978 üzenetére
Ennek lett valami letölthető végeredménye?
-
Bacusuz
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #5018 üzenetére
Szia, igen úgy gondoltam ahogy leírtad rosszul fogalmaztam.
Köszi szépen, továbbítom.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Zsolty20
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #5010 üzenetére
Így van.
Ezért is pörgök rajta, hogy mégis mifranc lehet vele. Lehetséges, hogy a fájlmérete az ami kiakasztja a programot? -
Zsolty20
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #5008 üzenetére
Az általam tesztnek kijelölt gépeken az excel kb 1 percen belül megnyílik, ezek mérete 30-55 mega környékén van. Azonban a cél gépeken ahol használják is őket valamilyen oknál fogva továbbra is nagy a megnyitási idő.
A verziót a Fájl/Fiók Excel névjegye mellett találtam, ott írja ki az aktuális verzió számot. -
Zsolty20
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #5004 üzenetére
Én is gondoltam erre, hogy esetleg netalántán egyszerű lenne a megoldás, hogy valamilyen okból 32bites került fel 64-es helyett, azonban 64bites van fent, szóval ez nem nyert.
De jó ötlet volt. -
Gabesz87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #5003 üzenetére
Én még soha nem jártam így, és nem is szoktam kézzel frissíteni. De örülök, hogy restarttal megoldódott.
-
pube111
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #4997 üzenetére
Ok, köszi.
-
pube111
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #4995 üzenetére
Igen, erre gondoltam. Csak közben rájöttem, hogy ehhez meg kell nyitni a táblázatot, hogy lefusson a függvény. A szerkesztőben találtam olyan triggert, hogy naponta fusson le a szkript. Ehhez viszont a szkriptbe kellene betenni a cella és dátum figyelést.
Azt meg lehet oldani? -
pube111
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #4993 üzenetére
Én úgy képzeltem, hogy nem a szkriptben kellene megoldani, hanem a cellába kellene valami olyan függvény, hogy
ha A1 cella üres és a mai nap > 2010.03.01. akkor futtassa a send_mail szkriptet.
Csak fogalmam sincs ennek a formai követelményéről. -
nagyúr
"most volt egy kis időm 5 után..."
Mindezt laza 2,5 óra alatt???Biztosan sokan használják majd, és elterjed, mint az SSDOK progid!
Szerintem.
-
Kékes525
félisten
Nagyon köszönöm!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #4962 üzenetére
Igen, ez a hármas kombináció van mindkettő gépen.
Egyébként van valami előnye a Microsoft 365-nek az Office Pro Plus 2019-hez képest? Előbbire diák Office jó 5 gépre, utóbbira a HardverApró. Tényleg sok az évi 36k.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #4958 üzenetére
Köszi! Az a furcsa, hogy a másik gépen, amin csak a VLC telepítése után lett hang, nincs bepipálva a Tiltás. Ilyen feloldást tud csinálni a VLC? Kár, hogy nem néztem meg előtte, de nekem csak telepítése után lett hang. Majd megnézem az ismerősöm gépén is.
Lehet a konvertálás szüntette meg tiltást, csak után már nem próbáltam ki, hogy az eredeti fájlnál van-e már hang.
Akkor egyesével fel kell majd oldani a tiltást.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #4956 üzenetére
Idős ismerősöm csak azért vett laptopot, hogy a régi emailben kapott .pps fájljait meg tudja nézni. Ezért is kérdeztem, hogy van-e valami oldal, ahonnan le lehet tölteni ilyen prezentációkat. Lehet jobb ha én ajánlok neki, nehogy valami vírust szedjen össze, mert ugye ezek a fájlok kiválóak annak terjesztésére.
.ppsx-re kovvertálva van hang csak kíváncsi voltam, a régebbi 365-ön, mitől mehet anélkül is. Szerintem valamelyik média lejátszó programom telepített, ilyen "univerzális" kodeket. VLC-t tettem fel, mert MPC-BE volt a másik gépen is, egyből lett hang.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #4947 üzenetére
Köszi szépen! Itthon 2 gépen Diák Office-os Microsoft 365 van, az egyik régen telepítetten a linkelt .pps fájlnak van hangja, a másik tegnap telepítetten nincs, csak konvertálás után. Ez, hogy lehet? Valamilyen kodek is elég lenne a hanghoz?
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #4952 üzenetére
Na igen, erre utaltam, amikor azt kérdeztem, hogy "van ezekkel valami gáz"? Tudta a fene... Egyébként úgy emlékszem, hogy ez valamikor ms által is elfogadott volt. Nem lehet, hogy van valahol "jó" változata?"ha lesz egy kis időm meg kedvem, lehet hétvégén írok egy ilyen Office Custom Installer alkalmazást"
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Kékes525
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #4952 üzenetére
"majd ha lesz egy kis időm meg kedvem, lehet hétvégén írok egy ilyen Office Custom Installer alkalmazást."
Hu, azt nagyon megköszönném!
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #4946 üzenetére
Tölthetők le kis C2R segédprogik, ahol egyénileg testre szabható, mit szeretnénk telepíteni. Ez ha jól tudom, csak letölti a ms oldaláról a komponenseket, utána legálisan aktiválható az office. Ezzel nem lenne egyszerűbb megoldani, mint a parancssoros módszerrel? Vagy van ezekkel valami gáz?
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Kékes525
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #4946 üzenetére
Köszi! De miért kellett nekik bevezetni a click-to-run telepítést az felfoghatatlan nekem. Az InstallShield varázsló és az ehhez hasonló telepítések nem bonyolultak.
-
Perillustris
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #4911 üzenetére
Pfff... közben pont megtaláltam, köszi, tényleg. Eddig nem volt magyar PP-om.
Perillustris
-
peter889
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #4883 üzenetére
Köszi szépen, de sajnos ez sem sikerül: [kép]
Ha a "naplófájlra" klikkelek ezek jelennek meg (nem a teljes jelentést másolom be):
"OS Version = 6.1.7601, SP = 1.0, Platform 2, Service Pack 1
OS Description = Win7 - x64 Ultimate Edition Service Pack 1
(...)
Final Result: Installation failed with error code: (0x800B0109), "A tanúsítványlánc feldolgozása befejeződött, de a főtanúsítványban nem bízik meg a megbízhatóság-ellenőrző. " (Elapsed time: 0 00:00:11)."Pedig nem régi telepítés ez a Win7.
Nem tudom, hogyan lehetne felbarkácsolni ezt a keretrendszer frissítést. Máshoz is kellene.
Korábban is próbálkoztam, akkor sem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #4879 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, de sajnos nem sikerül:
A linkelt helyről letöltöttem a PDFCreatort-t és nekikezdtem a telepítésnek: [kép]
Majd hibaüzenetet kaptam:
"The .NET Framework installer exited with an unexpected status code (-2146762487). Please review any other messages shown by the installer to determine whether the installation completed successfully, and abort this installation and fix the problem if it did not. Then start the setup again."
Ez Google Forditoval:
"A .NET-keretrendszer telepítője váratlan állapotkóddal lépett ki (-2146762487). Kérjük, tekintse át a telepítő által megjelenített összes többi üzenetet, hogy megtudja, a telepítés sikeresen befejeződött-e, és szakítsa meg a telepítést, és javítsa ki a problémát, ha nem. Ezután kezdje újra a beállítást."
Újrapróbálkoztam, de változatlan, nyomtatót nem tette fel.
Kipróbáltam a Méret minimalizálását is a Word 10-ben, nem segített, ugyanolyan bazi nagy (3-szoros méretű)a cél pdf. De hogy mi a csodát pakol bele?!Úgy látszik, nálam még az is túl nagy kívánság, ha normális szöveges pdf fájlt akarok készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #4746 üzenetére
Atyaég! Ez nagyon komoly! Nagyon köszönöm!
ui: Nyálaztam én a netet, más nyelveken is rákerestem, de semmi ilyen értékelhetőt nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Jarod1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #4684 üzenetére
Bakker tényleg, köszi!
-
lanszelot
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #4538 üzenetére
Először is köszönöm szépen.
Mac OS -emen fent van a MS Word , nem telepítettem semmit, és minden úgy van ahogy a leírásban, nem kell semmit letöltenem, innen tudom a hogyant, de a mac-es MS Word soha de soha se működött jól.
Választhatok, hogy kijelölt, vagy teljes dokumentum, tehát az se igaz, hogy nem tudja a teljest.
Sajnos az Mac OS word -öm régi, és a doc file-okat is rosszul nyitja, docx -ot meg pláne.
A libre office jobban nyitja meg, de az se jól. Meg kellene ismét venni, de régen is ment a kukába, azaz sose tudtam rendesen használni. Libre Office, és Open Office megold mindent ami nekem kell.Nagyon sok opciót átrágtam magam mire ide jöttem, nem ez volt az első dolgom.
A web-es fordítás jó lenne, de azt az erdőben nem tudja megnézni, amikor fényképezni szeretne és valamit nem tud, ha pl elnyomott valami, hogy hogyan vissza.
Nem mai csirke, így kell neki a segítség. Sajna onnan felhívni se tud.
Nem olyan fontos, mert otthon már meg tudja nézni, illetve online én is tudok neki segíteni, csak örömet szerettem volna neki okozni, hogy biztosabban használja. Ne féljen ide, vagy oda bökni.zolee001:
Az ingyenes humbugost kihagynám. Egyáltalán az ingyenest is kihagynám. Semmi sincs ingyen. Tele pakolja reklámmal, felugráló bizével, ide nyúl, oda nyúl...nem köszönöm. Eszembe sincs megvenni.
Amúgy, majd szeptemberben vége a bezártságnak, és ha vissza lehet menni, meló helyen lesz, de gondoltam, addig hátha valaki /lehet addigra már nem is kell/merqree :
ezt te harcold le velük szerintem, hátha neked sikered lesz a jogi dolgokkal. Motorola Hungary így keresd őket /fb-on is fent vannak/. Sok sikert.
A vegyél másik telefont, nem opció, nem sorolnám a miértet.andreas49:
Tökéletesen látod a helyzetet. Ha nem akarsz segíteni, nem kötelező, kérést raktam fel, ha nem érdekel, ugord át.
Köszönöm szépen -
gulyasa
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #4391 üzenetére
Bocs, sok link közül véletlenül nem a jót másoltam.
Ezt akartam:
How to Fix “Outlook Send/Receive Error 0x800ccc92”Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #4389 üzenetére
A Gmail-nek semmi baja. Inkább a xar outlook-al történhetett valami.
Gmail in Outlook - Outlook Error Code 0x800CCC0E, cannot connect to IMAP server[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #4139 üzenetére
Szabin vagyok, nincs előttem ilyen gép, de őszintén csodálkoznék, mivel ez a program nem erre való.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ssgk
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #4114 üzenetére
Köszi.
De ezt már hivatalosan nem is forgalmazza MS ? -
_ ĐanieL™
tag
válasz Fire/SOUL/CD #4019 üzenetére
Ezt mondtam én is
-
szabonagyur
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #2625 üzenetére
Jaj értem. Max olyat tudok, hogy VL magyar majd nyelvi pack rá és akkor németesíteni.
-
g.gergo
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #267 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- OTP Bank topic
- Politikai mémek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Bitdefender Internet Security 1 Year Plan for 1 Device
- Eladó bontatlan Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology PC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest