- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz Paxker315 #127303 üzenetére
S&P500-at nem igazán szokták benchmark-nak venni, szinte sehol, ahol bármilyen bef. alapot tukmálnak, mert nem lenne olyan időszak, amikor a saját "sz@rjuk" hozta, netán túlteljesítette azt...
Ezek pl nem rossz benchmark-ok az elmúlt 2 évre (vagy akár hosszabb távra is) megfelelő devizában denominálva.
1. MAX (RMAX, ZMAX, CMAX)
2. PMÁP
3. S&P500
4. BTCNyílván ezek különböző kockázati szintek, mindenkinek a saját eszközosztályának megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
válasz Paxker315 #127303 üzenetére
Az egész azzal indult, hogy kellene valami ingyenes számlacsomag, ami mint kiderült csak új ügyfeleknek van, régiek fizessenek szépen. De mivel elég nagy összeg a fizetésem, lehetek prémium ügyfél és hogy az miylen jó lesz nekem és nyissunk mellé értékpapír számlát. Mondtam, hogy nagyon jó úgyis akartam ezzel foglalkozni már. Mutatta, hogy NYESZ TBSZ ott vannak az alapok miylen szépen hoznak és ha berakok havonta x összeget akkor visszatérítést kapok év végén, amivel majd a számlavezetési 1500ft-om kiegyenlítődik. Mondtam, hogy én S&P500 ETF-t akarok majd vásárolni, azt mondta hogy felhívja egy kollégáját mert ő nem tudja ezt lehet-e. Felhívta, mondta, hogy lehet de ahhoz a besorolásomon kell változtatni hogy nagyobb rizikót is választhassak. Itt abba hagytuk a beszélgetést, kár hogy nem az egész ügyletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla