-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
st6969 #119352 üzenetére
Sziasztok,
Jelentem, sikerült a 15M felét befektetni, ahogy itt is írtam, MÁP+ lett a befutó. Most megpróbáltam a másik felét, de azt írja, max. 10M Ft értékben lehet ilyen magánszemélynek. Akkor ez most azt jelenti, hogy másik papírba kell fektetnem, vagy várnom kell valamennyi időt, hogy a másik felét is MÁP+-ba tehessem, vagy mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm. -
UberMutant
őstag
válasz
st6969 #119352 üzenetére
kétféle pézügyi szakértő van
1. aki "ingyen" ad tanácsot. na ő az , aki magának akar jót és vele rosszul jársz, az ilyeneket kell kerülni
2. aki pénzért ad tanácsot, neki nem feltétlenül érdeke szrt rádsózni. ilyenhez lehet fordulni, csak ez meg "drága" , persze relatív a drágaság, mert az 1es típus rádsóz valamit, akkor az többe fog kerülni és észre sem veszed.itt a topikban az 1es típusú "szakértőről" próblnak lebeszélni mindenkit.
-
kovsol
titán
válasz
st6969 #119352 üzenetére
Nekem volt rokon aki nem hitt nekem, majd bement az OTP-be, mert ott szakértők vannak. Berakták a lóvéját valami OTP befektetési alapba, ami rövid távú állampapírba fektet amúgy, és mikor kivette még adót is vontak le neki a alap hozama után. Így végül még annyit se keresett, mintha DKJ -ba berakja saját maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest