Új hozzászólás Aktív témák

• Paxker315

addikt

válasz KMT #118479 üzenetére

tippre a referált kommentben szereplő arányok már nem így vannak - nem ugyanazok a szektor-részvénysúlyok vannak azokban az alapokban most, mint az origi poszt idején. Azért már jó pár hónap eltelt azóta : ) Illetve nem kiugró azért, mert az US-piacnak is körülbelül 12%-os szelete a HC, és a globál szinten is 10% felett van. Szóval nem kiugró az a 13%, és lehet, időközben változott a "leosztás". :B

#118480 PredatorZoli
    "gyakorlatilag azért nem támogatja a gyereket, mert kvázi meg akarja leckéztetni, (gyakorlatilag szivatni), mondván ő se kapott, had szívjon a gyerek, had tudja meg"

Jah, ezt ismerősök körében "displaced agression"-nek szoktam mondani, sajnos rengeteg példát látok rá a környezetemben - láttam. Persze más kontextusban, és vlszg ez soha nem fog megváltozni. Elég mély gyökerei vannak biológiailag is, más fajoknál is, így igazából bizonyos szinten mindenki hajlamos rá.
    Engem nagyon úgy kondícionáltak szülők, hogy alapvetően inkompatibilis vagyok heteroagresszióval és rosszindulattal, és inkább segíteni próbálnék az egyénnek, nem elgáncsolni vagy megfúrni (és egy szép adag jóhiszeműség). Nem jó ez sem : )

Új hozzászólás Aktív témák