- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz Oppenheimer #114680 üzenetére
Ezért is szoktam néha ide írni, hogy IB-hez ne aprópénzzel menjen a kedves ügyfél. Az ilyen 1-2..pár "milliócskával" tessék szépen Ersténél maradni, B&H esetén még jobbak is a feltételek.
Pl. a KH bef. számla állományi díja évi 0,16% ami az IB havi 2000-es TBSZ díjával pariban van egészen 15M FT-ig, és ez egy sima bank, nem is az Erste bróker részlege.(nem tudom mi a hivatalos nevük .)
Az IB annak jó, akinek már mondjuk 12 havi fizujánál több a megtakarítása, vagy nem csak és kizárólag B&H-stratégiában és 1-2 etf-ben gondolkodik. (IB-nél az átlagos számlaméret 150.000$ körül van)
Én pl. pár havonta átforgatom a teljes tőkét, hazai szolgáltatónál, aki %-os díjat kér, már a gatyám ráment volna a jutalékra.
Érdemes szvsz kiszámolni hol mennyi a ktg. mert lehet páran meglepődnének a nagy IB transzfer roham után, hogy ha nem csináltak volna semmit, jobban jártak volna.[ Szerkesztve ]
INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Spórolós topik
- Ózongenerátor a háztartásban
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box