-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vismajor01 #100468 üzenetére
"Ja és pont a fuvarozásban és annyira döglődik a piac hogy eddig 24%-al vagyunk többletbe mint 2022 Q2, pedig az már covidból ébredő ágazat vol.t"
Ez a 24% honnan? Pont elöző héten hallottam panaszkodást arra, hogy ~30-40%os visszaesés van és heti 2napot malmoznak de be kell járni. És romlik a tendencia. Fő profil élelmiszer meg építőanyag.
Elbocsátás még nem volt de ha nyári szabadságolások után se pörög fel a piac lesz. Az meg sztem a jelenlegi infla/reálbércsökkenés és az EU pénzek nélkül erősen nehézkes.Építőiparban is leállást hallok mindenhonnan a jelenlegi árakon nincs kereslet. Az a tüzép ahol tavaly 1h+t kellett várni most 2en ugranak eléd, hogy mit szeretnél.
Egyik területhez se értek de amikor már nekem is az jön le, hogy gond van akkor akik benne vannak rég tudják.
más: IT vonalra van kis rálátásom ott fékezés van hiring freeze, optimalizálás kis elbocsátás. Nincs nagy vész de pl szolgáltatás vonalon nem az a megszokott, hogy hiring freeze, optimalizálás kis elbocsátás hanem hogy túl sok a bejövő munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Notebook hibák
- Hogwarts Legacy teszt
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest