Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Köszönöm szépen a segítséget. Pont azért érdeklődtem, mert nekem a gyári adatok nem mondanak sokat, így hát én is bedőltem volna a "marketing paramétereknek". 60K még belefér, de a gépet nyár elején veszem majd ha minden igaz, akkor majd azért még 1x rákérdezek erre a "best buy" dologra hátha alakult valamit.
És még 1x köszönöm!
Egyébként a zoom nekem annyira nem is számít, inkább csak a képminőség.
És pl ezzel az Olympus XZ-10-el úgy is lehet szép képeket csinálni hogy nem értek hozzá? Ami annyit tesz hogy lenyomom a gombot és kész a kép.Jelenleg egy ilyen gépem van: Olympus FE-330. Ehhez képest sokkal jobb amit ajánlottatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest