Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nézz képeket. Nagyon sokan halálra dícsérik az s6500fd képeit, szerintem pedig a kategóriájának legrondábban zajmosott képeit csinálja, de a sok ezzel ellentétes vélemény miatt hajlamos vagyok azt gondolni, hogy csak az én nagyon szubjektív ízlésemben van valami, ami miatt ez a fajta zajmosás ennyire zavar, és az én egyéni megítélésem ez...
Szóval minnél több kép megnézése neten
dpreview.com aztán imaging-resource.com (bár nem tudom kompaktok ott mennyire vannak, nézd meg) és legfőképpen google.com
Ha megnéztél jópár raklapnyi képet, könnyebblesz a döntés, és ennyi pénzért ez a minimum szerintem, amit érdemes megtenni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest