- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
maglew
aktív tag
Sziaszok!
Xiaomi 14T Pro vagy Vivo V50? Esetleg Vivo 40?
(Illetve ha van más javaslatotok 200.000 - 230.000 ezer forint között akkor kérnék szépen javaslatokat tőletek)
Főleg fotó és videózásra kell, játszani nem játszom vele.
Legyen nagy az akkumulátora. Kb ennyi lenne az igény.
Köszönöm.A lekerekített kijelzőtől mennyire kell félnem? Sajnos sokszor kiesik a kezemből a telefon, létezik rá valamilyen fólia vagy ütésálló tok ami megvédi eséskor?
köszönöm -
-
dodopek
addikt
Sziasztok Hozzáértők,
Jelenleg S21 FE 5G telefonom lecserélésén gondolkodom. Alapvetően a mostani is elegendő a mindennapokra, de van lehetőség, hát miért ne?
A kinézett az S24 FE. Egyetlen kérdésem van. A telefont napi szinten használom dashcam-ként, autóban töltés közben. Az Exynos 2400e mennyire melegszik (szélvédő alatt) a jelenlegi Snapdragon 888?
Köszönöm, ha tudtok válaszolni. -
demmer123
őstag
Sziasztok! OPPO Reno13 Pro telefon mennyire ajánlott? Internezt+youtube nézésre?
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
titi12 #194840 üzenetére
Samsung Oled kijelző vs Redmi IPS
Az hogy a Samsung vagy Redmi színei rendben vannak-e, csak akkor derül ki, ha mindkettőt áttöltöd egy gépre, és nem-túlszínezett képernyőn megnézed,
ráadásul más eredmény fog kijönni a fényviszonyok függvényében is. Lehet hogy szürkeségben egyik márka nyer, napsütésben egy másik, éjjel lámpafénynél meg egy harmadik. -
-
cs.zs.
veterán
-
janeszgol
félisten
Hali!
Szerintetek melyik telefonok kamerái készítik a színben legvalóságosabb képeket? 2022-ig visszamenőleg néhányat leírnátok!
Köszi!
-
-
ginola
addikt
Sziasztok
Blitzwolf BW-S30 töltő ajánlott kategória? -
vence
aktív tag
Szerintem már minden le lett itt írva ...
+ az speckók, összehasonlítások linkelveCSAK OLVASNI KELLENE !
Ill. tájékozódni, mielőtt nem igazán jó dolgokat ajánlana valaki.Talán még annyit, hogy nem igazán értem, hogy miért kellene
2025-ben a lefutott 6 nm Dimensity 6300-as chip-es telót venni,amikor nem kevés (egyébként is sokkal jobb) modell elérhető
a 4 nm-es Dimensity 7300-as szettel.
Hasonló, vagy még jobb árakon is.Nem beszélve a sok más kedvezőbb ajánlatokról SD chip-ekkel is.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
aprokaroka87 #194826 üzenetére
Na ezt holnap lelevelezem velük
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak hogy tegyük tisztába a dolgokat.
2 féle Vivo v50 lite van.Néztem Árukeresőn a 4G változata az kb 106 ezer forintról indul, na ez konkrétan elég kemény lehúzás, a Snapdragon 685 még a " legendás " Helio G99-nél is gyengébb
Az 5G változata talán már jobb ajánlat, de 135 ezer forintért már bizony rezeg a léc.A 4G változat szerintem reális ára ilyen max 40-50 ezer forint kellene hogy legyen
-
-
vence
aktív tag
válasz
Graphics #194816 üzenetére
+ 1
Nem ennek az 5G-s változata bukott hatalmasat a MA teszten ??
>> 4G / LTE verzió >> elavult technika.
Hiába a nagy akku, az ősrégi csipsz valószínűleg simán felfalja a többletet.
- egyetlen (akármilyen) használható hátlapi kamera
> kamu 2MP depth a másik!Tucatjával lehet ettől jobb ajánlatokat találni,
pl. szinte minden moto az utóbbi két évből, minimum 30 %-kal olcsóbban ...
de kevesebb, mint féláron is >> pl. a moto G34 5G.- A moto G54 5G Power Ed. - 6000 mAh
(ha már a nagy akku a téma)
kiegyensúlyozottabb, sokkal jobb kamera speckóval stb.
50 eFt alatt is volt ... (de még 80 körül is jobb vétel);- csak ott már belépnek az edge 50 Fusion-ok
és akkor már az Amoled sem érv a vivo mellett ...
és még mindig kevesebb, mint 80 %-os árnál tartunk.Tanulság:
Hiába van egy modellnek 1-2 kiemelkedő alkatrésze, attól még simán lehet abszolút No-Go, az összkép alapján !!
... és aminek egy ilyen ajánló topikba még véletlenül sem szabadna bekerülnie. -
-
-
-
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Samsung A55 128gb (122k) vagy A56 256gb-ot (131k) érdemesebb megvenni? Elsőnél előny a micro sd lehetőség, másiknál meg az újabb technika. Kamera fontos tényező még.
Üdv: Fishor
-
titi12
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #194801 üzenetére
(A BT nem meríti jobban, mint a hangszóró meghajtása, ráadásul a hangminőség is emelkedhet 1 nagyságrendet.)
-
5-ös kezelő
senior tag
-
oszy
veterán
Jóbarátom Motorola telefont nézett ki magának. Elsősorban internetezésre akarja használni, nem is telefonálásra.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_motorola-moto-g34-5g-8-128-gb-dualsim-fekete-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1449650.htmlEz mennyire lehet jó vétel? Vagy tudtok ilyen árban másikat ajánlani?
-
StLui
veterán
Csak egy kis érdekesség:
Árukereső első 5 legolcsóbbja nagyon csábító az áraival. 1 éve terveztem leváltani az A71-et, most megtettem. Kiválasztottam az egyik több éves és nagyobbnak tűnő legolcsóbbat, és könyvelői szemmel utána néztem, látszólag minden stimmel, adatok is a beszámolókban, stb. Szóval megvettem tőlük az A56-ot, számla rendben, NAV-nál jelentve, innentől csak a gari lehet érdekes, de mivel cégként vettem, úgyis csak 1 év lenne.
-
szaszlaci
addikt
válasz
5-ös kezelő #194799 üzenetére
Megnéztem én is egy kiállított G34-et MM-ban, Android 14, és igen, alacsony hangerejű zenén csinálja ezt a hangerő változást. Legalább akkor nem hibás a készülékem, de én ezt nem tudom mire vélni, mégis hogy gondolták. Ki is van emelve, hogy Dolby Atmos hiper-szuper hangzás. Szerintem a mély hangokkal szerencsétlenkedik valamit a szoftvere.
Most meghallgattam rajta egy 15 perces beszédet, és abszolút semmi gond nem volt vele semmilyen hangerőn. Ha kell hangos és jól érthető. Csak azért mondom, mert ebből a 8 Gigás Allegron 44e.
A Note 14-nél érdemes lehet átgondolni, hogy akarsz-e optikai ujjlenyomat olvasót. Számomra elméletben annyira nem meggyőző.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
titi12 #194800 üzenetére
Valószínűleg igen, de nincs kedvem még egy kütyüt töltögetni. Nincsenek nagy igényeim, rádióműsorokhoz elég a beépített hangszóró, zenehallgatást nem viszem túlzásba. BT jobban meríti az akkut is, ha jól tudom. Jó lesz ez a Redmi. Talán még egy Motorola Moto E22 is megtenné egy darabig, csak előbb-utóbb kevés lenne a 3GB RAM. Meg páran írták, h szereti random bontani a telefonbeszélgetést. Amellett tapasztaltabb ismerőseim javasolják, h ha már rászánom magam új telefon vásárlásra, akkor vmi normálisabbat vegyek, mert különben csak kitolok magammal.
Eldöntöttem, Redmi Note 14. Hetek óta naponta több órát eltöltöttem telefon-tesztek olvasásával, vásárlói vélemények, áruházak böngészésével. Ár-értékben jónak tartom, a gyakorlat majd eldönti, jól döntöttem-e. Bátyám vmi Redmi 6-ost használ, és nem akarja lecserélni, pedig ő használja is a telefonját. Akkor nekem elég kell h legyen a Note 14 hobbicélra. (Magamat győzködöm.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest