Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz holozis_HUN #41425 üzenetére
Milyen reklamblokkolot lehet hasznalni androidon?
E30 (oo=[][]=oo)
-
HoTaZo
addikt
válasz holozis_HUN #41425 üzenetére
Azt tudom, hogy nem szabad vele foglalkozni, vagyis hogy igen is kell, ki kell lépni belőle.
Engem a megjelenés működése foglalkoztat, ha mint bármilyen felugró reklám jelenik meg, akkor annak az oldalnak, ahol megjelenik tudnia kell róla, hiszen a reklám felületért fizetni kell. Akkor nekik kellene tenni ellene, hogy ilyen ne jelenhessen meg.
A mobilokon (androidban) a reklámblokkolás nem root függő?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Fejlesztő13
tag
válasz holozis_HUN #41373 üzenetére
Volt valaha ember a földön aki egy e-mail megnyitásától megfertőződött? Ezek az e-mailek nagyrészt egy rosszindulatú fájl mellékletet vagy gyakrabban linket tartalmaznak ami olyan oldalra irányít ami megfertőz. De alapvetően azzal, hogy megnézzük az email tartalmát hogyan lehetne megfertőződni? Véleményem szerint nem lehet, amíg ennek ellenkezője be nem bizonyosodik marad városi legenda.
-
riki
senior tag
válasz holozis_HUN #40847 üzenetére
Én az első naptól,tesztelem.Szerintem már most "piacképes" és sokkal jobb,mint az "éles" 9 -es.
-
Real_Gabe
tag
válasz holozis_HUN #40830 üzenetére
Aztán majd jön a sírás, hogy "Jáj, valami titkosította a fájljaimat, nem tudtok visszafejtőt, meg még a fiókjaimat is feltörték, já!!!!!"
Nem hiszem, el, hogy nem lehet kigazdálkodni évi tizenegykétnéhányezer forintot védelemre?!
Én mindenkinek ajánlom az ESET termékeit!
Számtech boltból kell venni, úgy általában olcsóbb ,mint az eset.hu-ról, de ha pl. diák vagy, akkor elve olcsóbban be tudod szerezni.A Bluechip-nél pl. 13.500Ft lehet venni 5 felhasználós ESET Multi-Device Security-t. Ebben benne van a vírusirtó külön és a Smart Security is az összes platformra, valamint a mobilos verzió is!
http://www.bluechip.hu/termek/cikk-241448A védelmen nem szabad spórolni, mert ha beüt a sz.r, akkor majd lehet sopánkodni.
Diák, pedagógus, nyugdíjas és egészségügyi dolgozóknak 50%-os kedvezmény jár!
Szerzel egy ismerőst, családtagot, aki megfelel a fenti kritériumoknak és megveszed a nevére!
Ha több évre veszed, akkor még jobban jársz!
(A kedvezményeket az eset.hu-n való vásárlással tudod igénybe venni.)sáríála
-
ƵøŁĭ
veterán
-
nagyúr
válasz holozis_HUN #40715 üzenetére
Pár napig használhatod trial verzióban,teszteled addig.
-
nagyúr
válasz holozis_HUN #40713 üzenetére
A letöltés igen,ingyenes.
-
nagyúr
válasz holozis_HUN #40711 üzenetére
Akkor már inkább a ESS,abban több összetevő van-tűzfal,stb.
-
embe
nagyúr
válasz holozis_HUN #40642 üzenetére
Ok. Ha hozzám kerül a gép meglesem. Operát használ. Nem ismerem azt a böngészőt, de nem tudtam a nemkívánatos keresőket eltávolítani, csak az alapértelmezettet beállítani. Lehet hogy ellehet, csak én nem tudtam a módját. Pl. a Chrome-ban el lehet távolítani.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
UserX
addikt
válasz holozis_HUN #40629 üzenetére
Azokat rád bízom! Jöhetne még a KAV/KIS is...
Ez a Norton amellett, hogy némelyik irtóval szemben 50%-ban teljesít ezen a kis 'házi teszten', eszméletlen rendszerlassító is. Én személy szerint nem ajánlom....
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz holozis_HUN #40546 üzenetére
Nem kimondottan.
Nekem egy 5 éves konstrukcióm van, azon bőven elvan (igaz SSD azért sokat számít).Körülbelül 36-ot?!
-
blattida
nagyúr
válasz holozis_HUN #40523 üzenetére
Eléggé, az egyik legjobb védelmet adja és nem csak az ingyenesek között.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz holozis_HUN #40520 üzenetére
Üdv!
Ilyen elvárásoknak legjobban a qihu 360 ts vagy tse felel meg.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest