Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
Egy átlagos ügyfélszolgálatost ismerve még ez a mai igen korlátos MI is lehet sokkal relevánsabb infókat válaszol.
-
kilua
senior tag
Elvileg Telekom Vanda 2018 óta van. Lehet az még nem olyan mai M.I. (volt?) mint amit most vezetnek be. Az inkább régies chatbot azt hiszem máig (?)
Az első chatGPT3.5 és a mai GPT 4o között óriási a különbség, a Grok 3, Claude 3.7 és (csak angolul) deepseek R1 vagy qwen 2.5 max még jobb is (a gpt 4.5 is jön ezekre válaszul) a llama, mistral eléggé lemaradt ezektől
-
Hát....
Szerintem lehet, hogy két független dolgot vontak össze, aztán azt mondták rá, hogy így van. Már az 'MI bevezetés'-ét és a 'több eladás'-t. Nem hiszem, hogy pl. a Telekomnak több lett az eladása, mert bevezették Vandát. Sőt, én inkább amondó vagyok, hogy az ügyfél-elégedettség csökkent is. Mert igaz, hogy így kevesebb ember kell az ügyfélszolgálatra (mert Vanda sem tud mindent megoldani, így szükség van emberre is), de az ügyfélnek az ügyfélszolgálattal eltöltött idő hosszabbodott (pl. volt hogy hosszú perceken keresztül küzdöttem Vandával (mert azt hitte, hogy majd ő megoldja többszöri újraindítással, meg kapcsolatbontással, így újra is kellett hívni 'őt'), majd amikor végre felajánlotta a kezelő kapcsolási lehetőséget, a telefon mögötti emberrel másodpercek alatt lerendeztem a gondomat).
Az 'átképzés' elképzelhető, hogy segített ezen, de azért nem ugyanaz az ügyfélszolgálatos munka és az eladás. Én pl. részben ügyfélszolgálatosként dolgozom, de nem tudnék jó sales-esként működni, mert nem tudok lyukat beszélni a másik hasába, nem tudom rátukmálni a terméket, ha nincs is rá szüksége, és nem tudok hazudni, hogy 'márpedig neked a legdrágább előfizetésünk kell'. Mint ahogy nem hiszem, hogy (szándékosan erősen sarkítva) az orvoshiányt az acélműves/kohós munkással lehet megoldani, akiket csak átképeznek - mert nem ugyanolyan képességeket kíván a két munka.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Verizon szerint a Google AI jót tett az eladásoknak.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest