- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Az F-Securtól kaptam értesítést, hogy személyes adataim szerepelnek egy adatokkal való visszaélésben.
Az Identitásfigyelésben beállított egyik mail címem került nyilvánosságra. Közepes súlyosságú visszaélés történt a Trello-nál
Mail cím, felhasználónév teljes név (csak keresztnév van megadva) szivárogtak kiGyors jelszót változtattam, meg 2FA-t állítottam be ami már amúgy is tervbe volt.
Tehetek még valamit?
Mire számíthat ilyenkor az ember? Spam áradat? Próbálnak belépni mail fiókomba, más regisztrációkra ahol ez a mail szerepel?szerk:
Na most rá is kerestem
Több, mint 15 millió Trello-n használt privát adat szivárgott ki
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest