Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Meglepődtem rajta, de tényleg egyszerű mint a faék.
Nem kér regisztrációt, az ui szép és átlátható, bizonyos modulok külön letölthetőek hozzá, van böngészős beépülője, sandbox mód (ezt nem értem miért nem adták még hozzá a gyári defenderhez...), elenyésző reklám a felületen (a toolbox opció alatt ajánl pár ingyenes játékot, amit fogalmam sincs honnan szed le), minimális skinezhetőség, facebook login (ezt nem tudom hova tenni... ).Külön plusz pont neki, hogy ha elindítok egy játékot, akkor silent módba lép át és nem zargat értesítésekkel - nem mintha amúgy eddig tette volna. Viszont az ikonja kicsit csúnya szegénynek... de ez legyen a legnagyobb gond vele.
Van még ilyen ingyenes megoldás? Ha lehet többet is megnéznék.
Szerk.:
A total security talán jobb, mert így ki lehet váltani vele a ccleanert, vagyis remélem.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest