- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenMediaVault
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
lenne egy kis gondom. A gépemen AVG volt fent alapból. Pár napja észrevettem hogy piszok módon belassult a gépem(ami egyébként viszonylag új, idén januári h61m-u3s3 + i5 + 2x 4gb kingmax). Minap kiszúrtam mikor ránéztem a feladatkezelőre hogy összesen 2730Mb memóriát lát... vezérlőpult 8-at ír, de megmagyarázza a memória hiány a viselkedést, mert sokszor pl alig bírom bekapcsolni a gépet.... Lefuttattam spyware terminált, talált is pár firefox modult amit ki is töröltem, Malware nem talált semmit. AVG nem is látott semmit, avast semmi, ad-aware semmi, Természetesen mind teljes átvizsgálás, de semmit nem találtam a gépen!!!!
Van valami ötletetek- vagy tényleg a memória lehet a hibás? de akkor mind a kettő??? egyik teljesen másik meg csak félig??? De akkor ha az egyik hibás akkor a windos nem is látná hogy 8gb van benne- legalábbis régen igy volt... mondjuk most w7-em van... Jogtiszta, minden jogtiszta, munkásgép...szerk: ja igen, a win erőforrás figyelő azt írja hogy 5462MB Hardverek számára fenntartva....
Szóval elvileg nem a memoria a hibás hanem a win memoria kezelése.... szvsz[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Asztalos klub
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Politika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office