- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ASUS routerek
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Linux kezdőknek
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz Cs1csó #72012 üzenetére
Az az érdekes, hogy semmi nem talált semmit, se vírust, se trójai lovat semmit...
Viszont legyalultam mindent, újraindítottam, feltelepítettem és csak a jelszavakat és a könyvjelzőket szinkronizáltam és úgy tűnik most működik. Nem is teszek fel bővítményt sem addig amíg nincs rá szükségem, amikor pedig majd lesz, akkor egyből elfuttatok egy keresést.
Köszönöm! Probléma megoldva!Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz gregory91 #71969 üzenetére
Csak chrome-t használok. Megnéztem Firefoxban és ott nincs ilyen, rendesen működik a google kereső, nem ugrik át a Bingre.
Telepített bővitmények:
Adblock Plus
Checker Plus for Google Calendar
Google Dokumentumok Offline
Google Fordító
Google Maps API Checker
IE Tab
Loom
Site Palette
What Frontlefutott az online Eset és az Adw is. Fogalmam nincs hogy mit kellene még lefuttatnom.
Azt vettem észre, hogy egy devisedata.com oldal töltődik be a bingre való átirányítás előtt. Csináltam róla egy videót is, hátha ez segít:
https://www.loom.com/share/9de3942865fa4aec810961b6eda33ab6Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, elnézést ha off lenne, de nem nagyon tudom hol kellene megkérdezni, viszont bitang idegesítő mostmár. Az is lehet hogy csak valami beállítást kellene módosítanom - bár ezen elvileg már túlvagyok.
A probléma:
Alapvetően Google Chrome-ot használok rendszeresen. Nagyon sokat keresek, kb mindenre rá googlezok. Egy ideje a google-ben nem tudok rákattintani a találatokra, mert először egy új oldalon felugrik valami hasonló tartalom mint a keresés tárgya - ráadásul ez akkor is igy működik ha sima felületre, tehát nem találati linkre kattintok. Ami még idegestőbb, hogy ha módosítom a keresést a kereső mezőben - tehát nem a az URL sávba írom be egyből a keresendő kifejezést -, akkor átvisz az MS bing találati oldalára.
Ez valami vírus, vagy beállítás kérdése?Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #14816 üzenetére
ERRŐL VALAKI
Már legyalultam a wint és újra húztam de ugyan az a baja... HArdvernek félre van téve több mint 5 GB a 8ból és totál agyhalott a gépem....Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
lenne egy kis gondom. A gépemen AVG volt fent alapból. Pár napja észrevettem hogy piszok módon belassult a gépem(ami egyébként viszonylag új, idén januári h61m-u3s3 + i5 + 2x 4gb kingmax). Minap kiszúrtam mikor ránéztem a feladatkezelőre hogy összesen 2730Mb memóriát lát... vezérlőpult 8-at ír, de megmagyarázza a memória hiány a viselkedést, mert sokszor pl alig bírom bekapcsolni a gépet.... Lefuttattam spyware terminált, talált is pár firefox modult amit ki is töröltem, Malware nem talált semmit. AVG nem is látott semmit, avast semmi, ad-aware semmi, Természetesen mind teljes átvizsgálás, de semmit nem találtam a gépen!!!!
Van valami ötletetek- vagy tényleg a memória lehet a hibás? de akkor mind a kettő??? egyik teljesen másik meg csak félig??? De akkor ha az egyik hibás akkor a windos nem is látná hogy 8gb van benne- legalábbis régen igy volt... mondjuk most w7-em van... Jogtiszta, minden jogtiszta, munkásgép...szerk: ja igen, a win erőforrás figyelő azt írja hogy 5462MB Hardverek számára fenntartva....
Szóval elvileg nem a memoria a hibás hanem a win memoria kezelése.... szvsz[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Ez teljesen kész... gyalu lesz....
Látom nagyon dicsérve van az avast, a spyvareterminátort lecserélem avastra, mellé meghagyom a malwarebytes-t.
esetleg kellhet nekem még valami ezek mellé???
KöszönömTúrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
szia ezt a startupot nem tudtam telepíteni- lehet a win7 miatt... elfelejtettem mondani hogy win7em van.
a Malwarebytest lefuttattam újra teljesben és még 5 törlendőt talál.törölve lett, de ugyan az a felállás....
most letöltöttem a superantíspywaret, dolgozik....
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #8564 üzenetére
igen gyors vizsgálat volt, akkor indítok egy teljeset is.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
ide irányítottak a problémámmal...
Pár napja kezdődött az IEben de mára már a Mozillában is zaklat sajnos. Néhány szó kétszer alá van húzva, ha véletlenül rámegy a kurzor akkor betölt egy kisablakot különböző linkekkel-úgy néz ki az ablak mint egy beágyazott google reklám. A másik hogy ha behívok egy új oldalt akkor betöltődik valami más oldal- régebben csak nikon mára már minden féle vacak- a jobb felső sarokban meg ki van írva valami olyan hogy skip ad ha arra ráklikkelek akkor bejön az eredetileg megcélzott oldal.... Életben nem találkoztam még ilyennel. Nem tudom hogy települt a gépemre, de szeretnék valahogy megszabadulni tőle, viszont se spájvért se virust nem jelez ki a gép többszöri keresés után sem....
Tudna nekem segíteni valaki?
Köszönöm
Háttérinfo: kb7-8éve Spywarer terminátort használok amiben benne van a virusirtó is, mostanáig egyetlen egyszer sem volt semmilyen problémám SOHA, vélhetően ezt sem a náthát sem magától kapta el a gép hanem tartok tőle én lehettem figyelmetlen és feltelepíthettem valamit....
Másik topikban ajánlottak még nekem egy Malwarebytes nevü progit amit feltettem és le is futtattam. egy valamit talált amit aztán le is törölt.
Két képernyőkép:
[link]
[link]Képek linkesítve. Legközelebb ha lehet ne szúrj be ekkora képeket!
[ Módosította: Barthezz2 ]
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali játékos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.