-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Most nevezzetek bénának és érthetetlennek de Én akkor sem értem ezeket a teszteket bemásol egy csomó címet az IE be és megnézi, hogy az oldal bejön vagy nem..Ha bejön akkor letölt ugye valamit az esetek többségében..DE és most jön a kérdés Mi van akkor ha Router szinten be van kapcsolva egy secure DNS meg a vírgámban meg van Parental Control ..és mondjuk a kettő közül valamelyik nem is engedi betölteni az adott lapot...Akkor olyankor mi van ?? Benézett a ló az ablakon ?? Hiszen a fenyegetés nem jut el a vírusirtóig sem ..
Nekem ezek a tesztek csak arra jók, hogy megnézem őket ad a kb képet és megállapítsam hogy most már egyre több ember vagy haveri kör van aki a You tube-on ilyennel foglalkozik
Pl Languy99 , Malware doctor , Winsevenholic stb stb
De mindegyik kb ugyanazt a metódust használja...Tehát egy ilyen You Tube video teszten mit is lehet megállapítani egy adott progiról ????
Szerintem semmit mert ugye megint kilukadunk oda, hogy az Usernél nagyobb veszély nincs..
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Külpolitika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest