Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r #17483 üzenetére
Köszi a választ!
-
Pierre75
senior tag
Pendrive-om egy (vélhetően) fertőzött munkahelyi gépre csatlakoztattam, majd hazatérve a saját gépembe tettem. Az avast azonnal férget jelzett az autorun inf file-ban. Törölte majd átvizsgálva a pendrive-t még egy férget törölt. Ezek után átvizsgáltam az asztali gépem, melyen szerencsére nem talált mocskot.
Kérdés: a pendrive-ra beszedett féreg egyéb mocsok miként terjed át a pc-re? Értsd: meg kell nyitnom a pendrive-on vagy másolnom bármit a pc és a meghajtó közt, vagy már maga a kapcsolat is elegendő? -
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75 #4256 üzenetére
Kipróbáltam a KIS8 végleges változatát. Elbabráltam a tűzfallal, továbbra sem értem miért mondtak le az előző változat training beállításáról, így alapból minden engedélyezett és manuálisan kell belőni. Ugyanannyi idő alatt áll fel a rendszer, mint a KIS7-tel, alkalmazások vmivel gyorsabban indulnak.
-
Pierre75
senior tag
válasz
ragazzo #4257 üzenetére
Ebben nincs vita, csak a sebességérzet kapcsán írtam személyes véleményt. Én laikus felhasználóként nézem a dolgot. Ezért nem igazán tetszik a KIS8 tűzfal-beállítása, ami egy egyszerűbb léleknek rémálom. A KIS7-et 1/2 évig használtam, megszoktam, de egy váltás után nagyon kijön a sebességkülönbség.
-
Pierre75
senior tag
válasz
Kiskutya #4253 üzenetére
Hát a Kaspersky ad egy biztonságérzetet, az biztos, de ez szubjektív élmény. A KIS7-tel 70-75 s alatt áll fel a rendszerem, míg az Eset Smart-tal 62 s, az AVG8 85 s. A KIS érezhetően megfogja a gépet (AMD2200, 1GB Ram, 6600GT) hiszen akármilyen alkalmazást a másik kettővel szemben lassabban hagy elindulni. Nem sikerült lebeszélnem arról sem, hogy az avi vagy mp3 indulását ne bizgassa. Viszont a KIS8 RT változata már jóval gyorsabb, csak annak meg a tűzfal beállítását sikerült úgy megkeverniük, hogy egyenlőre lemondtam róla.
-
Pierre75
senior tag
Uninstall előtt kilövöldöztem onnan is őket, így nem értem. A Comodo lejön baj nélkül, eltávolítás után az xp tűzfala belövi magát, Biztonsági központ is jónak írja, majd feldob egy ikont, hogy a Comodo nincs bekapcsolva. (Ami igaz is, hiszen már telepítve sincs.)
Az Avg kiírtása viszont csak nem akar sikerülni.Bár nem is vesződöm vele. Csak jó lenne valamivel többet tudni róla, azon túl, hogy rendesen beírja magát a rendszerbe, alacsony a gépigénye és rendszeresen frissít. -
Pierre75
senior tag
Bár ilyen egyszerű lenne! Azt nem írtam az előbb, hogy próbáltam csökkentett módban felrakni, de ua. írta a KIS. Az igazat megvallva, megbékülnék a Comodo/Avg Free-vel is. A Comodo/Avira páros jobban fogta a gépet, mint a KIS. Egy brudernál is az AVG fut 2 éve, így gondoltam, egy próbát megér. Fórumokon nem sok szó esik. Egy-két homályos megjegyzés, hogy nem szerette, de sok konkrétumot nem találtam. Lelkesen frissít, de a jó lenne valami "szakvélemény", mit ér a kicsi.
A Comodo meg lassabban áll fel, mint a KIS, aminek a gépigényét emlegetik, pedig igencsak korrekt kis szerkezet. -
Pierre75
senior tag
Lejárt a KIS, így alternatív megoldásként feltettem a Comodo tűzfalat és az AVG vírusírtóját, de most hogy visszatérnék a KIS-hez nem engedi a telepítést, arra hivatkozva, hogy ezek még mindig fenn vannak, holott unistall megvolt, registry-t a CCleaner-rel és a TuneUp Uti.2007-el is átfésültem. A Biztonsági Központ továbbra is érzékeli ezek meglétét. Hogyan lehet kipucolni ezeket, hogy fel lehessen tenni a KIS-t újra? Előre is köszönöm a tanácsokat!
Aktív témák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest