Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
Pierre75 #17469 üzenetére
Na azok a legrosszabb vírusok!
Párszoir haver hozott otthonról de avast mindig keresésre készen van és rögtön ahogy csatlakoztatom megy az ellenőrzés.
2x úgy megfertőzte a gépet, hogy sehogyan sem lehett kiírtani az autorun.inf meg az autorun.exe beékelte magát a win-be így hiába törölte le az ember visszamásolta magát az összes meghajtóra. Csak a registry-ből való kitörléssel lehett leállítani bár 1x nem jutott eszembe hol a kulcs, akkor meg reinstall lett. Érdekes módon a NOD amikor fent volt régen egy rövid időre simán átugrota az autorun.exe-t.A működése az automatikus indításon alapulcsatizásután elindul mint egy DVD/CD. vistábanmár nem ilyen egyszerű, mivel a választó ablak felugrik és nem indul így a Program futtatására ha rányom valaki akkor fertőz. Persze aki nem kezdő nem nyom rá hanem gyanús.
-
-
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75 #4256 üzenetére
Kipróbáltam a KIS8 végleges változatát. Elbabráltam a tűzfallal, továbbra sem értem miért mondtak le az előző változat training beállításáról, így alapból minden engedélyezett és manuálisan kell belőni. Ugyanannyi idő alatt áll fel a rendszer, mint a KIS7-tel, alkalmazások vmivel gyorsabban indulnak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest