Aktív témák
-
zed01
őstag
A 2008-as változat volt féláron? Az a licensz kód amit kaptál, nem működik a 2009-es verzióval?
Egy normális antispyware kellene még mellé, ha visszaolvasol a fórumba be van linkelve az a honlap, ahol fél éves ingyenes kulcsot lehet igényelni a Spy Sweeperhez. A Spy Sweeper ajánlott lenne a NIS2008-hoz.
-
bojti1976
csendes tag
-
Tosee
őstag
nem használtam még Avira-t de, de szeintem egy spyware terminator elférne mellette, nem muszály az állandó védelmét bekapcsolni, elég ha néha elindítod, frissíted és lefuttatsz egy keresést.
Spyware Terminator free -
Kiskutya
veterán
ahogy mar irtak elottem az a-squared free nem fogyaszt semmit max ha elinditod a vizsgalatot!
a threatfire-t en is hasznalom meg most tesztelgetem csak jokat tudok rola irni szinte eszre sem veszem hogy a gepemen van amugy az elozo teszt programot amikor kiprobaltam o jelzett a legtobbet szoval jol mukodik!
-
Gyomman
aktív tag
Havonta egy online scanner illetve egy általam pártolt program, a HijackThis szitén kb. havi futtatása még sztem kellene. Az nagyon jó, hogy 2 spyware-adatbázis látja a gépet, de vírusírtóból az az egy szem AVG nme biztos, hogy elég (vagy tegyél fel néha ideiglenesen 1-2 vírusírtót ellenőrzésre, persze addig ki kell ennek a valós idejű védelmét kapcsolni avgy mint már mondtam keress online). ESET termékeket én már régóta kerülöm..
-
zed01
őstag
Én mindig mondtam, hogy az ESET termékek nem a legjobb kategóriába tartoznak, hiába kaptak ezek a termékek rengeteg díjat. Annak ellenére mondom, hogy nálam fenn van a NOD32 v3, de ezt kiegészítem a Symantec Endpoint Protection védelmével.
Egyszer régen, mikor évekig magában használtam a NOD32-t, egyszer brahiból lefuttattam a Kaspersky online keresőjét, és talált vagy vagy 10 kártevőt, azóta nem teljesen bízom az ESET termékekben. -
Xelo
addikt
szerintem jó kis védelmet raktál össze. tűzfalnak legtöbben comodo-t ajánlják, ingyenes és elvileg jobb mint a ZoneAlarm. [link]
nagyon jól szerepel az open armor is, aminek szintén van ingyenes változata. én feltelepíteném még az a-squared free-t, s úgy mint az ad-aware-t néha lefuttatnám a biztonság kedvéért. NOD32-t használtam és nem voltam vele megelégedve, nagyon kevest talált meg a behatolt férgekbőlnem mondom azt hogy nem jó, mert akkor nyilván nem lenne ekkora híre, viszont azt hallottam hogy az új verzióban még vannak kigyomlálandó hibák. csak nehogy az legyen hogy elszállnak és mint a NIS-nél nagyobb legyen a füstje mint a lángja.
én ezeket használom: Avira AntiVir PersonalEdition Premium, a-squared Anti-Malware, PC Tools Firewall Plus, Ad-Aware 2007 Free
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest