Aktív témák
-
Pano
addikt
Hali!
KIS 2011-nél volt olyan tervezet utólag, hogy megoldják a különböző komponensek külön telepíthetőségét (tehát választani lehet, hogy tűzfalat, szülői felügyeletet stb ne telepítsen)- Ez lehetséges már, tudja valaki?
-
polonic
félisten
válasz
Szellem. #37687 üzenetére
Az x64-es rendszeren MSE van. Most a 2 béta, azelőtt meg a legújabb stabil volt. Nekem tökéletesen megfelelnek a microsoft házon belüli megoldásai. Úgy mint tűzfal és vírusirtó. De egyébként ez a többi programra is igaz (wmp, fotótár, stb. . .) Meg az tetszik, hogy natív 64 bites az alkalmazás is, tán ennél az egynél, de lehet tévedek. Meg az ingyenesség is egy szempont.
Az x86-os rendszeren windows tűzfal mellett avirát használtam nagyon sokáig, aztán most próbálgattam pár programból az új, 2011-es AV verziókat, de különösebben nem fogott meg egyik sem. Ezután lehet megy vissza az avira, vagy oda is MSE, még nem tudom. Igazából olyan mindegy számomra. Egy szerényebb tudású MSE-vel is biztonságban érzem magam, bármivel szemben. -
Thusor
őstag
Mi a véleményetek a ClearCloud alkalmazásáról? Mennyire jól működik? Én most gondolkodom azon hogy lehet beállítom a routeren és kipróbálom egy teszt erejéig.
-
Kicsit OFF a szombat esti hangulatért, annak aki szereti a minimalt:
-
-
zed01
őstag
válasz
#41133696 #37684 üzenetére
Ja. A linux is csak otthonra ingyenes, vállalatoknak lehet csengetni érte ki fele a pénzecské
Ez nem teljesen így van. Vannak disztribúciók amelyek ingyenesek vállalati célra is, és vannak disztribúciók amelyek fizetősek otthoni célra is. Pl. az Ubuntu, Debian, Linux Mint, openSUSE, stb mindig ingyenes lesz, legyen az bármilyen, akár vállalati felhasználás is. A supportért kell fizetni, amiért megint nem fizetnék mert szinte az összes ingyenes disztribúciónak nagyon komoly levelező listája, fóruma van, ahol szinte azonnal választ kaphat a kérdéseire az érdeklődő.
De például a Red Hat mindig fizetős marad, akár otthoni célra használod, akár az üzleti szférában használod.
-
Gorneck
legenda
válasz
#41133696 #37684 üzenetére
Nálunk is van MS és Linux is...mindenért fizetünk...mert vállalati szoft a java...ez van ezt kell szeretni...a két termék közt pont ez a különbség...no meg még 1-2 dolog...de ez a fő, a többi már egyértelmű...
Én itthonra is fizetek azé ami köll...pl most várom a 2010es Office-t...fizukor rendelem is meg...
-
válasz
Szellem. #37678 üzenetére
Hali!
Olybá tűnik...
Végül is az MSE 1 is így néz ki, csak más a színe...
Persze azért biztosan van olyan különbség, ami miatt az egyik fizetős, a másik meg nem...Fire.
-
-
Gorneck
legenda
Gyengébbek kedvéért...mert ez még mindig nem a tűzfal topik...
-
Gorneck
legenda
Ezt nem lehetne folytatni a megfelelő helyen? Van külön topik ehhez...
-
Imi1981
veterán
válasz
BlackSeven #37664 üzenetére
Az ESS tűzfalszabályokból töröld a CLT exe-t!Szerintem úgy lesz majd jobb!
-
törölt tag
válasz
BlackSeven #37658 üzenetére
Láttam ennél cifrábbat :-) Azért cifrább, mert Comodo Firewall volt, a szomszédom gépe, 30/340-et nyomott ezen a teszten, és igazából nem láttam az okát, hogy miért , mert Proactive-on volt, és minden beállítás optimálisnak tűnt
Szerk, azóta Outpost Fireall Free-t használ.
Egyébként Nála az XP-s gépen az Outpost Firewall Free 260/340-et ad CLT-n.
Itthon nálam Windows 7-en 280/340 jön ki Outpost Firewall Pro -val.
-
riki
senior tag
válasz
Azért ez durva ,mert az Xp tűzfala 60-at,mig a Win7 fala 170-et tud. Azért a Win7 fala tudja a nagy átlagot.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #37659 üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
Azt hogy csináltad!Nálam 160-at ért el!Amúgy mindig frissen tömörítsétek ki vagy töltsétek le ha nincs úgy már meg és azzal teszteljétek, mert amikor mindig ugyan azzal teszeltem más erdmény jött ki(rosszab )mint amikor megint kitömörítettem és azzal próbáltam.
-
válasz
Hali!
Na ez igen, ennyire (ide hosszabb füttyszót képzelni) eredményt még nem láttam.
És alapbeállításon(Automatikus) ott mit mutat, mert olyan 200 körülinek kellene lennie (220 emlékeim szerint)Fire.
-
Imi1981
veterán
válasz
#41133696 #37656 üzenetére
Nálam az outpost 310-et ért el amikor néztem .A kis 11 270-et ért el azért az nem rossz egy teljes biztonsági csomagtól.
zazenke azért egy teljes biztonsági program tűzfala sosem olyan erős mint egy különálló tűzfal,viszont nem is lesz annyi gondod vele, és megfelelő védelmet biztosít az is.Amúgy a Nortonnak a legtöbb internet security-nél jobb a tűzfala(kivéve a Kis meg a comodo).
-
törölt tag
válasz
zazenke #37643 üzenetére
Nos, mivel az elmúlt másfél évben most futtattam először CLT-t Norton mellett, nem voltak elvárásaim, azonban több dolog is megfogalmazódott bennem.
Elsőnek leszeretném szögezni, hogy aggodalomra semmi ok. Másodjára, érdekességként említem, hogy alapbeállítások mellett nálam a BitDefender a másik gépen 200-at ért el a 340-ből:
CLT 200/340
A BitDefendernél azrt picit jobbra számítottam :-)
Teszteltem az Outpostot is, nos 280 / 340 lett az eredmény. Az Outpost igencsak jó vételnek számított .
A CLT-nél azonban azt figyeltem meg, hogy ha ahová kilett tömörítve, többször futtatom ugyanazokat az eredményeket dobta Outpostnál is és BitDefendernél is, más más beállítások mellett.
Ha Nortonnál a tűzfalat kézi-re állítja az ember valószínűleg talán más eredmény - magasabb pontszám - születik.
-
BlackSeven
aktív tag
Én is kaptam ilyen kérdőívet és ki is töltöttem. Arra a kérdésre, hogy vennék-e örök licencet igennel válaszoltam. De a Vipre nem lett volna azok között amiket megvettem volna. De nem is volt konkrét kérdés, hogy a Vipre, csak általánosságban kérdezték, hogy vennék-e antivirus örök licencet.
-
-
RBJ
addikt
az augusztusi 1-6 gondoltál máris.
-
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Mivel már szép számmal vannak fent kártevők, a Norton 2011 használók is jöhetnének élesben tesztelni:
-
zazenke
őstag
válasz
#41133696 #37640 üzenetére
és mit szólsz ehhez az eredményhez , véleményezd kérlek hogy szerinted ez az eredmény mitől lehet miért ilyen szegényes már ha lehet adni az ilyen tesztre . Vajon csak azért van hogy felhasználó barát legyen , mert én ugyan használom az online armort is de nem tartom felhasználó barátnak mert még alap beállításban is sokat kérdez ez a normál usert tuti idegesítene aki az irodába dolgozik . Te hogy látod aggodalomra adhat ez okot a nis-nél ?
-
RBJ
addikt
valaki tud NAV 2011 promo s kulcsot ?
úgy döntöttem , hogy próba cseresznye norton.
Norton fanatikusoknak .: állítsak át valamit az alapbeállításokban vagy jó van az ahogy van.? -
RBJ
addikt
csókolom.
amit ajánlotattok , hogy ne fagyon ki a KAV , hogy kisebbre kell venni a tömörített állományok méretét vizsgálatkor bevált. mostmár nem bolondozik.
de egy teljes scan t még mindig nem tudok megcsinálni mert kifagy akkor is -
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #37636 üzenetére
Kösz!Amúgy azt vettem ki belőle hogy jelszóval tömöríteni a vírust
.De én hülye most jutott eszembe hogy van google fordító is a világon!
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #37634 üzenetére
infected jelszóval tömörítve?
-
-
F34R
nagyúr
lessz egy project-je vagy csak egy napos lessz nem tudom a facebook-t veszik gorcső alá
kiváncsi leszek mennyi szemét lessz -
blattida
nagyúr
A VB messze nem annyira komoly...
Ettől függetlenül nem rossz a vipre, de van jobb.Tudtommal nem x64 variáns.
zazenke
A Vipre-ben található hips nem az erősségéről és alaposságáról ismert.
A virtualizációs kódelemzésük pedig valahogy nem tűnik annyira hatékonynak, mint amilyennek próbálják beállítani a marketingeseik. -
F34R
nagyúr
válasz
zazenke #37626 üzenetére
mgelehet de a te két szinte legjobb védelmet használod , emsisoft legelől áll detektálásban
online armor is nagyon erős tűzfal , ha beálítod normálsian a vipre is elmegy , bár nemolyan szigorú mint mondjuk egy defense+ , az összehasonlító grafikonon nagyon győzködnek a technológiájukról -
zazenke
őstag
válasz
blattida #37624 üzenetére
ezt már a múltkor is panaszoltam hogy a vipre ritkán szinte csak naponta frissít . Én kb egy hét után le is vettem a gépről nem volt meggyőző számomra . Nekem detektálásból is úgy tünt az emisoft bármikor lenyomja . Volt olyan eset új vírusnál hogy az emisoft legalább kiirta hogy ez a viselkedés vírusra jellemző és hogy szívesen karanténba tenné , de a vipre csak azt írta ki hogy ismeretlen progi
-
F34R
nagyúr
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #37621 üzenetére
Egész pontosan a TDL 3-as rootkitet tegnap csak 8 ismerte a 19-ből, 24 órával később pedig már csak kettő nem detektálta, és az egyik a vipre.
A keylogger szintén átcsusszant a vipera alatt...
Ez nagyjából annyit jelent, hogy a frissítések nem a leggyakoribbak a kígyónál és proaktív szempontból sem a legerősebb. -
zazenke
őstag
az MRG oldalán nagy mozgás van tesztelgetnek , de úgy tünik a vipre premium szinte mindenhol elvérzik .[link]
-
zazenke
őstag
-
törölt tag
válasz
Narxis #37618 üzenetére
Hát én az Agnitumot úgy vettem meg, hogy a próbaidőszak letelte előtt uninstalláltam, mert a Secuniával nem jött ki :-) Aztán hirtelen shoppingolhatnékom lett, felmerültek érzékeny emlékezetemben a pozitív tulajdonságai, a frankó tartalomszűrése, és hát hogy most féláron, juhéééé
Annak ellenére vettem meg, hogy a magyar támogatásról már olvastam eleinte, hogy nincsenek többek szerint a toppon, később saját bőrőmön is megtapasztaltam, mondjuk arra nem számítottam, hogy az angol is azonos vele, bár felmerült bennem, hogy nem kapták esetleg meg az emailt . Azt hogy megvettem nem bántam meg egy percig sem. Csupán azt, hogy az ékezetes magyar nevemet ékezettel írtam ki , mert a számlán jól mutat, csak a programban néz ki tréül
Na de ez így marad, persze lehet ,hogy majd a Live Chat-et megkommunikálom velük
Amúgy több fórumon, is olvasgatok rendszeresen, mindehol vannak fanatikusok , akik egy adott terméknél lecövekelnek, mint én ennél a háromnál
- Norton , MSE, Agnitum.
Utána vannak héba hóba hozzászólók, akik csak a pillanatnyi jó vagy rossz tapasztalatukat osztják meg. Tény viszont, hogy én azt javaslom amit Te is, hogy mindent érdemes saját magunknak kipróbálni, és csak utána vásárolni.
-
válasz
#41133696 #37614 üzenetére
Multinacionális vállaltoktól kell vásárolni
Azért ne ez legyen az elsődleges szempont....
Én azt mondom ha a próbaverzió során megtetszett egy termék akkor nézzünk a cég körmére egy kicsit, de úgy se fogsz belátni a könyvelésükbe... érdemes egyébként különböző fórumokon érdeklődni, hogy milyen cég, pl. milyen a supportja, ez fontos mindenkinek, de főleg a számítógépekhez kevésbé értő embereknek.
"Nos nem magamat akarom fényezni, de én bármivel ellenék szerintem vírus nélkül"
Igen, ez itt a topikban szinte mindenkire igaz, de nem mi vagyunk a többség...
-
törölt tag
válasz
zazenke #37616 üzenetére
Két külön gépen van . A Fő gépemen Norton Internet Security. A másodlagos gépemen, pedig Microsoft Security Essentials, van az Agnitum Outpost Pro-val.
A CLT-t utoljára talán egy éve akartam lefuttatni, de a NIS kapásból nyírta, hogy vírus
A rezidens védelmét meg nem kapcsoltam ki egy pillanatra sem ezért .
Különösebben nem érdekelt a CLT eredménye.
Nos nem magamat akarom fényezni, de én bármivel ellenék szerintem vírus nélkül, vannak olyanok akiknek meg mindegy mit tesznek fel, úgyis szétfertőzik a gépüket
Így meg nekem olyan mindegy, hogy mennyit nyom CLT-n egy program. Egyszerűbben szólva, ha próbálok egy biztonsági csomagot - most éppen a BitDefender 2011-ről írok éppen - akkor kipróbálom a CLT-t. Ha a szoftver nem írtja le megnézem mennyi a pont .Ha meg leírtja , akkor így járás. E miatt nem fogom kikapcsolni egy védelmi programnak sem a rezidens védelmét. Egyébként az Outpost MSE-vel sem írtotta, és le is teszteltem
-
zazenke
őstag
válasz
#41133696 #37614 üzenetére
és a nis tűzfalát lekapcsolod és az outpost megy mellette párhuzamba , vagy külön gépen használod ? És a másik kérdésem a nis-ről amit már írtam hogy a clt leak testen nekem gyengének tünik pl az online armorhoz képest , ezt te minek tudod be ? Ettől még tuti megbízható a tűzfala , vagy egyszerüen csak ennyit tud , pedig levettem az automata program szabályzást de nem sokat javított . Esetleg mást is kellene állítanom. Nem mondjuk modjuk nagyon kényelmes az online armorhoz képest mert észre sem lehet venni hogy dolgozik nem zaklat állandóan a kérdéseivel
-
válasz
#41133696 #37613 üzenetére
Nem csak erről van szó, hanem, hogy folyamatosan változnak az erőviszonyok, 4-5 évvel ezelőtt nem volt ennyire jó a Symantec, negatív példaként pedig a McAfee-t említeném ami régen jobb volt mint most.
Sose vennék életre szóló liszenszt, mert lehet jövőre kiadnak egy olyan terméket ami nekem nem tetszik vagy nem jó vagy megeszi a gépem stb.
A Vipre most a "legkönnyebb" antivírus és szerintem egy kis odafigyelés mellett megfelelő védelmet nyújt, de ki tudja mi lesz 1-2 vagy 3 év múlva...
-
törölt tag
válasz
zazenke #37612 üzenetére
Ez meg a másik dolog, ha egy egyéves előfizetés bebukik, hát így járás
Viszont ahogy előző posztomban is írtam, én olyan cégektől vásárolok általában, amiket ez a veszély nem fenyeget. Multinacionális vállaltoktól kell vásárolni, és a bukta esélye erősen konvergál a nullához . Ennyi.
Most vettem meg a hónap elején az Outpostot. Finoman szólva is a két említett példához viszonyítva, bizony jócskán megnőtt egy esetleges bukta esélye, de évről évre fogom újítani, és most 50 %-os akció keretében, cirka 5000 Ft -ot adtam érte, 10 000 Ft helyett. A hosszabbítás meg 4000 Ft körül lesz.
Nem vásároltam élettartam licencet.
Ahogyan azt korábban leírtam volt, ezekkel az élethossz licencekkel jellemezően a kisebb cégek operálnak.
-
törölt tag
válasz
Narxis #37611 üzenetére
Nana
Azért egy Microsoft vagy egy Symantec igencsak stabil. Úgyis mondhatnám, hogy előbb ér ide a fény a szomszédos galaxisból, mint hogy ezek közül bármelyik is felvásárlásra kerülne, vagy kivonulna a piacról. Szóval a Microsoft-ba és a Symantec-be vetett hitem töretlen, és az is marad!
Mondjuk régen a McAfee-ről sem tudtam volna reálisan elképzelni, hogy hirtelen megeszi egy nagyobb cég
-
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
#41133696 #37601 üzenetére
Ejnye ejnye! Mire ez nagy pesszimista hozzá állás?
Nézd máshonnan. A "szebbik", racionális oldaláról. Sokan megveszik majd remélhetőleg, (ezek a balekok) így majd sok plusz pénze lesz a Sunbeltnek. Aztán szépen letűnnek a palettáról és volt Vipre Premium, nincs Vipre Premium. Akik meg megvették, hát így jártak. Mondta valaki is, hogy ezt a szoftvert vegyék meg? Nem! Saját döntése mindenkinek és nem kötelező Vipre-t venni. -
Thusor
őstag
Vipre Antivirushoz tudtok valami promóciós kulcsot? Most keresgéltem a neten de már nem találok olyat ami működne. Ti tudtok?
-
polonic
félisten
Mi van a microsoft malwere protection center-el? Nem igazán akarnak válaszolni a beküldött mintákra. Ha nagy ritkán is válaszolnak lassúak, mint a lajhár.
De van olyan is, amire március óta nem válaszolnak.
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #37602 üzenetére
Most gyorsan még kiárulják a "raktárkészletet", de ez persze jó dolog, mert a 4-es Vipre Premium teljesen korrekt progi...
Tudsz valami bennfentes infót?
-
B@ldrick
aktív tag
Vipre nekem nagyon bevált, észrevétlen, de a legutóbbi verziófrissítésénél (3904) valamit nagyon elkeféltek: a telepítők futtatásakor megeszi a procit, memót. Javításig, vagy mielőtt visszatenném a régebbi verziót kipróbálom a sokak által dicsért NAV2011-et.
Aki használja az MSE2-öt annál nem szokott felugrani a procihasználat mint az 1-nél? Mert akkor majd a final-lal tennék egy próbát. Kösz.
-
válasz
BlackSeven #37600 üzenetére
Hali!
Persze mert már nem Sunbelt-é a Vipre, mert felvásárolta a GFI: [link]
Most gyorsan még kiárulják a "raktárkészletet", de ez persze jó dolog, mert a 4-es Vipre Premium teljesen korrekt progi...Fire.
-
törölt tag
válasz
BlackSeven #37598 üzenetére
Csak egy a baj, semmi nem garantálja, hogy holnapután nem húzzák le a rólót. Mintahogyan hirtelen fellettek vásárolva. Ez pedig igen kényelmetlenül érintené a friss vásárlót
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest