Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
N0RB3RT #32571 üzenetére
Sziasztok!
A N0RB3RT fórumtársunk által 2010-06-11-n 19:59:02-kor linkelt kártevő csomaggal kapcsolatban szeretném egy korábbi tévedésemet javítani, nem állt szándékomban senkit félrevezetni!
Konkrétan az eredményről van szó, ugyanis akkor azt mondtam, hogy a Win32.Virut mappában rengeteg kártevőt meghagyott a Panda Cloud Antivirus Free.Nos, ma próbaképpen újra lefuttattam egy keresést ezen a mappán, de most figyelmesebben megnéztem, mi történik: Az átellenőrzött és semlegesített fájlok száma egyenlő, a mappában ennek ellenére ott maradtak a fájlok. (Múltkor nem is néztem, mennyi az ellenőrzött és semlegesített fájlok aránya.)
Ez gyanús volt számomra, ezért megnéztem a Winrarban, hogy mennyi a fájlok eredeti, tömörítetlen mérete. Rendre nagyobb volt mind, mint az ellenőrzés után ott maradt fájlok! Próbaképpen ki is tömörítettem egy-kettőt valós védelem mellett és a Panda elkapta, a fájl megmaradt, de a mérete kisebb lett!Éppen ezért elnézést kérek, figyelmetlenségből félre vezettelek titeket, ugyanis a Panda kiirtotta a kártevőket, csak nem vettem észre! (Persze lehet, hogy akkor még kevesebbet, mint a jelenlegi adatbázissal, ezt már sajnos sosem fogom megtudni.)
Üdv.
Aktív témák
- Politika
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest