Aktív témák
-
R0b
csendes tag
-
R0b
csendes tag
válasz
BlackSeven #36736 üzenetére
Én Avira PSS, NIS és Vipre mellett is használtam, probléma nélkül.
-
R0b
csendes tag
Az mitől lehet, hogy ESS mellett egyes oldalak betöltése sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint az ESS előtti periódusban. De csak az általam látogatott oldalak kb negyedénél jelentkezik ez a probléma. Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor a régi sebességgel jelennek meg az oldalak.
-
R0b
csendes tag
-
R0b
csendes tag
Sziasztok! Hosszas próbálgatás után két IS-t találtam ami megfelelőnek tűnik számomra: az F-Secure és a Norton. Melyiket lenne érdemesebb feltenni?
-
-
R0b
csendes tag
Próba gyanánt én is felraktam az Ad-Aware Pro-t. A telepítés gyorsan, rendben le is zajlott, de az azóta eltelt 25 perc még mindig nem volt elég a frissítés befejezéséhez.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy házitesztet 3 vírusirtóval és számomra meglepő eredmény jött ki. A vírusírtók a Norton IS 2010, a KIS 2011 és az Avira Antivir Personal voltak. A Norton-nál a heurisztika állításán kívűl más opciót nem találtam ami befolyásolhatná a keresést, Kaspersky-nél a Custom scan-t maximális alaposságúra raktam, az Aviránál pedig a scanner "all files" beállítást kapott. A kártevők N0RB3RT Malware 5-11 gyűjteményéből származtak. A kivitelezés úgy nézett ki, hogy vírus védelem kikapcs, a vírusokat kitömörítettem egy mappába, védelem visszakapcsolása, majd keresés az adott mappában. Az eredmények:
A Norton 682 fileból 410-et hagyott, a Kaspersky 682/367, az Avira 682/11 mutatót produkált.
A két fizetős irtónál milyen konfigurálási lehetőségeket hagyhattam ki? Mert nehezen tudom elképzelni, hogy reális ennek a kettőnek az eredménye. A válaszokat előre is köszönöm.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a NIS 2010-et meg az a-squared free verzióját. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e fennhagynom a MBAM-t vagy elég a másik kettő? -
R0b
csendes tag
Sziasztok!
A Kaspersky AV 2011 trial verzióját próbálnám upgrade-elni a KIS változatra, de állandóan megszakad a folyamat azzal a felkiáltással, hogy inkompatibilis program van a gépen a ClamAV személyében. A ClamAV tényleg fenn volt a gépen, de 1-2 hónapja leszedtem (Revo Uninstaller-rel). Lefutattam egy keresést minden "clam" nevű file-ra a gépen de nem volt találat. Mit tudok tenni?
-
R0b
csendes tag
Valahol olvastam, hogy a vírusirtó törlése utáni újraindítás helyett elég ha kikapcsoljuk az explorer.exe-t, majd újra elindítjuk. Én nem tartom valószínűnek, de gondoltam kikérem a szakvéleményeteket.
-
R0b
csendes tag
szerk.
Ezt a pause trükköt kipróbálom.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Panda Cloud Free-t és előjött egy olyan probléma, hogy amikor lefuttanék egy teljes ellenőrzést, a folyamat jelző két óra elteltével is csak 7%-on áll. Az optimalizált ellenőrzésnél nincs ilyen probléma és gond nélkül végbemegy kb 15-20 perc alatt. Ez teljesen egyedi hiba vagy másnál is előjött már? Van valami megoldás erre a problémára?
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest