Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #31220 üzenetére
Ööö, hát, a kentaur nevű kártevőt ugye felismeri jobb klikkel, net nélkül is. Mondom próba szerencse, hiszen ismeri, nyomtam rá egy entert. Semmi nem történt (látszólag).
Szóval most teljes scan net kapcsolattal, ha tényleg lefutott a kártevő, remélem megtalálja. Nem tudom, mi a frászért nem jelzett rá futtatáskor?Szerk. Teljes vizsgálat közben talált egy gyanús fájlt. Csakhogy ez nem kártevő, a Sony programja! (Sony notebookom van.) Vissza akartam állítani, erre azt írja, hogy a fájl már létezik ott, ahová vissza akarom állítani. Akkor ez így rendben van? A rendszer alapból létrehozta újra?
Üdv.
Aktív témák
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Cyberpunk 2077
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bontatlan GTA IV PC eladó
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Ejay dance 4 cd
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest