Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
Látom megy az eszmecsere az internet security programokról. Én is próbálgatok most 30 napos verziókat, igy védem a netbookom, mig meg nem jelenik az avast 5-ös verziója.
Tapasztalatok:
F-Secure Internet Security 2010: Könnyen kezelhető, nem lassitja a gépet/internetet. Nagyon alapos, ha csak egy programot telepitettem rákérdezett, hogy biztos telepitem- e vagy blokkolja.
Panda Internet Security 2010: Elég jól felépitett, logikus és könnyen átlátható, viszont rohadtul belassitja a gépem. A net is, meg a programok is lasabban indultak.
Most Bitdefender IS 2010-et raktam fel, eddig rendben van, egyáltalán nem lassitja a gépet, viszont hiányolom belőle a beállitásokat. Nem sok konfigurációt lehet alkalmazni.
Majd ki fogom próbálni a KIS meg NIS 2010-et és irok véleményt valamikor.A gépem: intel atom N280, 1.6GHZ, 1024mb ram memória, windows xp home edition.
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Asztalos klub
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest