- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
Látom megy az eszmecsere az internet security programokról. Én is próbálgatok most 30 napos verziókat, igy védem a netbookom, mig meg nem jelenik az avast 5-ös verziója.
Tapasztalatok:
F-Secure Internet Security 2010: Könnyen kezelhető, nem lassitja a gépet/internetet. Nagyon alapos, ha csak egy programot telepitettem rákérdezett, hogy biztos telepitem- e vagy blokkolja.
Panda Internet Security 2010: Elég jól felépitett, logikus és könnyen átlátható, viszont rohadtul belassitja a gépem. A net is, meg a programok is lasabban indultak.
Most Bitdefender IS 2010-et raktam fel, eddig rendben van, egyáltalán nem lassitja a gépet, viszont hiányolom belőle a beállitásokat. Nem sok konfigurációt lehet alkalmazni.
Majd ki fogom próbálni a KIS meg NIS 2010-et és irok véleményt valamikor.A gépem: intel atom N280, 1.6GHZ, 1024mb ram memória, windows xp home edition.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest