- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz instantwater #58 üzenetére
Ezt jó, hogy írod. Revolutra is bármikor lehet utalni, saját IBAN számlaszámra, de az egy deviza utalás/konverzió lesz. Utóbbit, szinte biztos vagyok, hogy rengeteg magyar munkáltató nem akarja teljesíteni, ami érthető is (bankon kívüli, deviza átutalás, több a költség stb). Tudom, vannak haladó szellemiségű kifizető helyek, de nem mindenki hisz a fintechben…
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Neurotoxin
őstag
Egy percig sem állítottam az ellenkezőjét és fentebb le is írtam, hogy nem messiás.
De cserébe legalább kiveszem a dobozból, beállítom az azonosítóimat és voilá, működik"az almás elképzeli, hogy a guglis-androidos szív" - Látom és tapasztalom, pont elég.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Nap, mint nap látom, ahogy a közeli élelmiszer üzletben, fizetés közben mit handicapelnek az alapvetően techbarát vásárlók az Androidos/Google Pay-es fizetési megoldásaikkal. Az egyik barátomon is minden egyes alkalommal kuncogok, amikor az Androidos okosórájával próbál fizetni és második "próbálkozásra" közli a POS terminál fölött, hogy "mostmár jó lesz"...Ezzel szemben az Apple Pay egyszerűen működik (immáron rengeteg weboldalon/webáruházban is), odatartom a telefonomat (ki az Apple Watch-át) és már le is zajlott rendben a fizetés, a megszokott taptic engine 'kattanásának' kíséretében. Komolyan el kell rontani ezt a bevált gyakorlatot 3rd party alkalmazásokkal? A fejlesztőknek komolyan fel kell kötniük a gatyát, hogy ez rendesen működjön. Nyílván az Apple sem egy tökéletesen fedhetetlen cég, de egyre jobban azt gondolom, hogy feleslegesen vegzálja őket az EU. Csalódott vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM