Új hozzászólás Aktív témák

• Vinyard#

aktív tag

válasz Ryder62 #8274 üzenetére

A Control esetében lényegtelen mennyire pusztul a Citadel, mivel Shep ígyis-úgyis meghal. Ez csak értelemszerűen a Destroy-nál lehet fontos kérdés, ahol túlélheti.

Miként vitték oda? Miként csinálnak organikus gépeket, huskokat? Megoldják valahogy. :) Az tuti, hogy a Citadel elég mobilis, és a korábbi ciklusokban is mozgatták attól függően, hol volt rá szükség...erről már nemtom hol, de volt szó a játékban.

Én nagyon örülök, hogy nincs olyan befejezés, ahol nincs semmi végső áldozat. Lefordultam volna a székről, egy jó adag hányás után, ha Kaszások meghalnak-Shep túléli-mindenki túléli -örömtáncot járnak (az ewokokkal :DDD ), és még a rózsaszín pónik is tiszteletüket teszik. :))
    Nem köszönöm, így is eléggé meseszerű az a történet, amit bejárunk, egy full happy endinggel meg tényleg belehetne rakni a népmesék közé. Rendben, hogy én döntöm el mit választok, így ha nem jön be ez a full nyál, akkor nem választom, de már az a tény, hogy erre lehetőség sincs is komolyabbá teszi az eseményeket.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák