-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Ryder62 #8274 üzenetére
A Control esetében lényegtelen mennyire pusztul a Citadel, mivel Shep ígyis-úgyis meghal. Ez csak értelemszerűen a Destroy-nál lehet fontos kérdés, ahol túlélheti.
Miként vitték oda? Miként csinálnak organikus gépeket, huskokat? Megoldják valahogy. Az tuti, hogy a Citadel elég mobilis, és a korábbi ciklusokban is mozgatták attól függően, hol volt rá szükség...erről már nemtom hol, de volt szó a játékban.
Én nagyon örülök, hogy nincs olyan befejezés, ahol nincs semmi végső áldozat. Lefordultam volna a székről, egy jó adag hányás után, ha Kaszások meghalnak-Shep túléli-mindenki túléli -örömtáncot járnak (az ewokokkal ), és még a rózsaszín pónik is tiszteletüket teszik.
Nem köszönöm, így is eléggé meseszerű az a történet, amit bejárunk, egy full happy endinggel meg tényleg belehetne rakni a népmesék közé. Rendben, hogy én döntöm el mit választok, így ha nem jön be ez a full nyál, akkor nem választom, de már az a tény, hogy erre lehetőség sincs is komolyabbá teszi az eseményeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest