Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
nem kell betiltani, de minimum engedélyhez kötni, vagy csak lakott területen kívül használni.
vagy ha kigyullad valami a lehulló, égő maradéktól, akkor "ez van"? nem egyszer megtörtént már ilyen, személyi sérülésekkel, a kontrollált, nagy tűzijátékokkal is.
Ha besül egy ilyen remek távolkeleti csodaszer a parkoló autók közt, és megrongál mindent 20 méteren belül? Akkor csak reménykedünk, hogy ember nem volt a kozelben.
Vagy pl. itt van ez: [link] ezt is elintézzük annyival, hogy hülyék mindig lesznek?
-
-
htc07
addikt
úgy gondolod, semmi kivetnivaló nincs abban, hogy részeg emberek szaladgálnak robbanószerrel közterületen?
le lett sarkítva kicsit a mondandóm, de ha jártál már lakótelepen panellakások közt szilveszterkor, nem kell elmagyaráznom milyen, amikor az ablakodtól 20 méterre robban ez a sok szar szemmagasságban. Ha meg nem, keríts sort rá egyszer, élményszámba megy.
-
Usgyi
aktív tag
Nekem is van kutyám, de mégis úgy érzem ez már túl van tolva. Évente egy napig mindenki kibírja, hogy be legyen zárva a kutya. Az meg a gazda felelőssége, hogy a kutya ne tudjon elszökni.
Nem a tűzijáték betiltása a megoldás.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
btprg
senior tag
A kutyák a városban az év 365 napján piszkítanak össze mindent, Budapesten sok utca miattuk undorító, még a belvárosban is, amit a turistáknak mutogatunk. Ezzel szemben amiatt hisztiznek a kutyakárosultak, hogy évente egy napon bánccsák a szegény kis kutyulijukat. Nekem nem a tűzijáték betiltása jut erről elsőre eszembe
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
janeszgol
félisten
válasz ergoGnomik #3 üzenetére
Ez jó.
Idei legötletesebb poén itt.#1-es: nincs benne a kikkutya, ahogy én hívtam az enyémet, amikor még pici volt.
-
nubreed
veterán
Ácsi. Mondjuk nem tudom mi lenne ha örökre betiltanák a tüzijátékokat? Szerintem itt kéne kezdeni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
htc07
addikt
valószínűleg működne az is, de húsz dollár körül már lehet kapni leolvasót, ha valaki gyakran találkozik elkóborolt kutyával, és talán praktikusabb is.
-
-
Yodafon
senior tag
tyegény kity pityi tutyuliiik
I'm gangsta!
-
k-adi
nagyúr
válasz ergoGnomik #3 üzenetére
Azt a videót azért megnézném én is
-
ergoGnomik
tag
Az mekkora fless lesz, amikor valaki először próbál a kutyájával fizetni.
-
azbest
félisten
telefonokba épített nfc olvasó nem jó kiolvasni a kutya rendszámát?
Vagy ezek többféle nem kompatibilis technológiát is használhatnak? [link]