- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
miklosandras #78 üzenetére
Ez fizetős.
-
miklosandras
csendes tag
Én találtam egy Magyar proxy -t. Próbáljátok ki!
-
dacr
csendes tag
válasz
shishadealer #76 üzenetére
-
shishadealer
csendes tag
válasz
babapofabob #51 üzenetére
webproxy.hu
legjobb. -
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu #74 üzenetére
Végre volt időm utánaolvasni, és sikerült megfelelően beállítanom a proxy-t:
Kikerestem egy proxylistáról egy USA-hoz tartozó proxy-t, majd az oldal alján található utasítások alapján beállítottam a böngészőmet. Ezt követően a whatismyip.com már egy másik IP címet mutatott, méghozzá úgy, hogy nem talált proxy-t (pedig valójában azt használtam).
Tesztként megnéztem egy csak USA-ból elérhető videót (működött, ami a tényleges IP címemről nem volt elérhető).
-
kebel
csendes tag
válasz
Apollo17hu #72 üzenetére
TOR.
www.torproject.org
kicsit lassú, de viszont gombnyomással tudsz azonnal IP-címet váltani
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Kicsit eltér a témától, de arra a problémára szeretnék választ találni, mi a legegyszerűbb módja, hogy a weboldalak "külföldiként" azonosítsanak?
Szeretnék elérni bizonyos tartalmakat, de sok helyen a magyar IP cím(?) miatt ezeket nem érem el. -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Nekem az lenne gondom, hogy meló helyen eléggé le van korlátozva a böngészés. Eddig egy [ultrasurf] nevű programot használtam ami majdnem mindent behozott, de ma történt valami és még csak csatlakozni se tudok a progihoz. Esetleg nem tudtok valami hasonló programot vagy megoldást?
-
hessen
csendes tag
látom Semirke már linkete na ennyivel is el lehetett volna intézni.
Semirke jól csinálta. Ha valaki a proxyk működését akarja valaki kérdezni és azoknak a használatát akkor új topikban meg lehet tenni és az ember aki kérdez csak azt olvassa amit kérdezett és nem olyan információkról amit már amúgy is tud. -
Én nem vagyok annyira otthon ebben a témában, de jó szándékkal írom, hogy figyeljetek a magyar dolgokra oda...
IPON-nak is van hasonló fizetős proxy-ja, de hatóságoknak végzésre MINDENT kiadnak...
Nem tudom mire kell, nem is érdekel jó szándékkal szóltam nektek... -
Semirke
csendes tag
Sziasztok!
Itt van még 1:
http://webproxy.profivps.hu -
QImo
csendes tag
Hello mindenkinek!!Szuksegem lenne a segitsegetekre.En Daniaban lakom,es kene nekem magyarorszagi ip adress.Tudnatok adni egy parat.A Mozillat hasznalom!Koszonom elore is!
Varom a valaszt -
300
csendes tag
Üdv Kollegák
Tud ha tudna valaki magyar nyelvi modult a Free Proxyhoz azt meg téhxezném
vagy linket
-
Gardo
tag
Engem is érdekelne valami működő free proxy oldal! Melóhelyen nem enged semmi játékot, videomegosztó, freeproxy, stb. oldalt. Hosszúak így az éjszakák...
-
hi,
Egyetlen célom van a proxyval, hogy a melóhelyemen tujak játszani a grepolis nevű játékkal.
Sok proxy behozza az oldalt, de nem enged bejelentkezni. Beírom a nevet és a jelszót, de visszadob a főoldalra.Ötleteket várok, bármilyen megoldás érdekel.
-
Buba01
csendes tag
Sziasztok nekem egy egyszerű kérdésen volna szerintem gyorsan és precizen tudtok rá válaszolni, és meg is köszönöm.
195.56.55.206 port:3128 as proxy-t használom Mozillával.bármelyik ip-cim lekérő weboldal más ip-t mutat vagyis ez működik ezek szerint.
Az volna a kérdésem hogy nem tudjátok-e hogy minden webhelyen működik vagyis engem csak egy webhely érdekelne www.gal6.hu szerintetek itt is elvan rejtve az Ip-m vagy hamarosan várhatom a bannot?
Köszönöm előre is.
-
kavboy
tag
Magyar proxy kellene nekem is! Szeretnem nezni a foci vb-t magyarul, de az angol IP cimem nem "kmopatibilis" a kozvetitessel... :-((( Valaki tud segiteni esetleg??
-
kzs
tag
Itt is felteszem a kerdest: ismer valaki olyan vpn-szolgaltatot (akar kulfoldit), aki MAGYAR ip cimet ad?
(Kulfoldon vagyok, ezert erdekelne magyar cim).
Termeszetesen fizetos megoldas erdekel (bar lehetoleg olcson): felolem lehet proxy is, bar azt hiszem, a vpn sokkal jobb megoldas.Koszi,
kzs -
Z0mbi
senior tag
Yo,
Nos gondoltam hatha itt van valaki aki tenyleg erti mi az a proxy ...
Kerdes:
Proxy ra van szuksegem ahoz hogy egy kulfoldi oldal felkeresesenel a szerver azt higyje hogy az orszagban vagyok? Van mukodo ingyenes proxy svedorszagban? (svt -n szoktam nezni musorokat de valami oknal fogva nehany musor nem elerheto csak az orszagbol...nem nagyon vagom mi a policy lenyege...felnek hogy valaki az orszagon kivul sved nyelvu musorokat nez ingyen ?nalam pont ez lenne a cel...de ez most mas teszta...)
Tehat vissza a proxyhoz...ha van egy proxym, akkor csak bezongorazom az IPt az internet connection settingsbe es elvileg innentol azt kellene higye az oldal hogy en onnan szorfozok. Viszont ok esetleg tarolhatnak proxy ip listakat amiket bannolnak,... akkor viszont semmit nem er a proxy.
Masik lehetoseg a VPN lenne de az kimondottan csak penzes lenne
(viszont az tuti mukodne)
Valaki megerositene hogy jol ertem a proxy mukodeset? (nagyon absztraktan fogalmazva
)
Koszi -
Kerub88
csendes tag
Sziasztok!
Szerbiai proy szerverre lenne szükségem, vagy bármilyen lehetőségre, amivel megoldhatom, hogy az IP címem szerbiainak látszódjon. Megnéztem a proxy szerver listákat a blog elején, de sehogy sem kapok olyant, ami nekem kéne. -
bat777
csendes tag
hali, már régen nem írtak ide, de segítség kéne, ha valaki nézné
Probléma: Egy suliban dolgozom, ahol sulinetes net van, és van egy tárhely ahol a honlapunk van, és van más honlap azon a tárhelyen amit csinálnék. a sulinetes rész korlátozva lett, nincs feltöltési sebességem a tárhely felé, máshová van. 10kilo alattit tudok megszakadás nélkül feltölteni, ez szinte 0. Megoldható-e úgy, h egy ingyenes proxit berakok pl a comanderba, vagy a filezillába, amit használok, h így kilehetne-e kerülni h sulinetesnek lásson-e. Az a lényeg, h a sulinet megkerülésével akarnék feltölteni a tárhelyre, hátha úgy működni, ha lehet, mondjatok már ingyenes proxi címeket, h ki tudjam próbálni
köszi -
VladimirR
nagyúr
_mukodo_ US proxy-t keresnek bongeszesre (http, https)
nemmukodot en is talalok ^^elore is koszonok barminemu tippet
-
domi007
őstag
válasz
babapofabob #51 üzenetére
Logikusan azért lett lassabb a neted, mert az adat hosszabb úton megy keresztül:
eddig ez volt:
internet->te géped
most ez van:
internet->proxy->te gépedVágod?
DOMy
Nekem is kéne magyar proxy, mert az olimpiát csak MO-ról lehet online nézni
-
babapofabob
csendes tag
csáó
én megcsináltam ezt a proxys cuccot,átis ment a teszten,de nagyon belaította a netem.
mért?nektek is?ha nem-->mért nem? -
netboy
senior tag
2. kérdésem, hogy mi visz rá valakit arra, hogy csináljon egy publikus proxyt? bárki csatlakozik hozzá éshülyeséget csinál, öt baszogatják...
-
netboy
senior tag
engem is érdekelne a folyamata, hogy hogyan megy a proxyk összefűzése... csak a logikája
-
cyberjunke
csendes tag
Szasztok srácok!
Nektek műxik a dolog? Én már kipróbáltam egy pár proxyt de egyik sem működött frankón!
Illetve egy magyarhoz sikerült kapcsolódni, de a kb. a harmadik oldal után se kép se hang!
akadt pár olyan is amely jelszót kért! Van egyáltalán működőképes? -
Petersson
csendes tag
-
CYBERIA
őstag
Ez szomorú.
-
CYBERIA
őstag
Hellósziasztok!
Olyan megoldás létezik-e, hogy a gépem orosz IP címűnek látszódjon? -
Heng®
tag
Témának kicsit jobban utánajárva találatam egy tor nevű programot [link]ami látszólag megoldást kínál erre a problémára. Feltelepítettem működik is de a stayinvisible.com-os ip-testen [link] elbukik a stayinvisible látja a valós ipmet. Esteleg mások is kipróbálhatnák náluk megy-e. Lehet be kellene állítani vmit, de én semmilyen ilyen lehetőséget nem találtam.
Viszont találtam egy oldalt [link] ahol valóban jól elrejtik az ipcímet ezen a stayinvisible.com is elbukik, de ez sajna csak böngészésnél hasznos. Az én problémámra nem jelent megoldást
Tehát nekem vmi az anonymizerhez hasonlatos prog kellene ami nem csak az explorere van hatással..
[Szerkesztve] -
Heng®
tag
Hol tudok erról a proxy-s témáról kicsit részletesebben informálódni?
Nekem olyan megoldásra lenne szükségem ami nem(csak) netezés közben rejti el az ipmet. Hanem használok pár progit amik egy központi szerverhez csatlakoznak ahol naplózzák az ipket. Namost én nem szeretném hogy az én valód ip kerüljön ide ezért keresek erre vmi megoldást. Előny lenne hogyha vmi progi elindításával tudnám szabályozni ezt az állapotot azaz mikor használom ezeket a progikat akkor nem látszik az ip-m (ilyenkor akár lehet nagyon lassú netem ez nem érdekelne, mert ezekhez a progikhoz nek kell nagy sávszél) illetve ha kilövöm ezt a cuccot akkor meg miden visszaáll a régi jól megszokott rendbe
Szépen megálmodtam mit szeretnék esetleg meg is lehet ezt oldani? -
Ery
tag
Milyen server vagy progi kellene hozzá? Mennyire lenne veszélyes az elöbb említett a hatóságok szempontjából?
[Szerkesztve] -
Ery
tag
Hogyan? minden segiccséget nagyon megköszönök!
Tehát az van ,hogy közös szolgáltatonk van. Szolgáltatonak ingyenes belső hálója van (intranet). Haver Korlátlan én viszont nem
És az lenne a lényeg ,hogy az Ő ''megáit'' tehát forgalma nőjjön ne az enyém
Köszönöm még 1x előrre is -
Ery
tag
Az oké csak mi haverral ingyenes belső hálón vagyunk tehát köztünk ingyen lenne a forgalom
-
ody42
senior tag
A forgalommérés úgy működik, hogy ha az ip csomagnak te vagy a küldője, vagy a címzettje, akkor forgalomnak minősül.
Ha a szolgáltatón belüli forgalom nem számít, és a haverod is ugyanazon a szolgáltatón lóg, akkor meg tudod csinálni, hogy az ő terhére megy a forgalmad. (pl. chello light és chello business között elképzelhető egy ilyen) -
Ery
tag
Az megoldhato 1 ilyen serverrel ,hogy:
Nekem forgalomarányos netem van tehát nem korlátan.
Haver felrakná az anonym server-t és rá csatiznék és az ő forgalmát ''lopnám''?
Tehát ő korlátlan és neki nemszámítana -
vtechun
veterán
110-es porton figyelo valami ingyenes proxyt tud valaki? mert ilyen port ki van engedve a melohelyrol
-
bandiras2
senior tag
látom alakul a topic, köszönöm a hozzászólásokat, de még mindig magyar proxy szerver kéne. Senki nem üzemeltet stikában egyet otthon?
-
MasOyama
őstag
Olyan listát hol találok amit FTP-n is tudok használni? Tehát nem webezésre kell, hanem FTP-zni.
-
Petersson
csendes tag
válasz
Forest_roby #12 üzenetére
Na Te kis kivancsi pupak, lassuk a kerdeseket.
Hogy működnek ezek az anonyme proxy-k?
Egyszeru. Van egy szerver gep kint a nagyvilagban amire ra tudsz csatlakozni.
A kovetkezo oldalakon talalsz anonym szerver cimeket amiket csak be kell irnod a keresodbe.
ttp://www.proxy4free.com/page1.html
http://www.bismark.it/proxylist/
http://www.digitalcybersoft.com/ProxyList/fresh-proxy-list.shtml
http://www.publicproxyservers.com/page1.html
http://www.proxz.com/
Internet Explorer eseteben Tools/Internetoptions/Connections/LAN settings.
Bal oldali kockaba ird be a cimet, a jobb oldaliba meg a port-ot.
Figyelem: 3127 / 3124 es port nem megy be a gyaloglora cahtre es nem nyitja meg a freemailt sem !!!!Szal ne hasznaljatok ...
Amit hasznaljatok az 80-as es 8080-as.
Hogy lehet használatba venni?
Fentebb irva vagyon.
És főkén pontossan mire is jó?
Tobb dolgora is jo.
Az egyik hogyha rosszalkodsz te kis hacker palanta akkor nem tudnak bemerni. Vagyis nem tul konnyen. Szoval az IP cim amit kapni fognak az az anonym szerver cime es nem a tied. Na most ha nagyon rossz vagy, peldaul a Nasat zuzod vagy gov vegozodesu host neveket akkor bizony utanad fognak jarni. Ha szerencsed van akkor egy hacker szervere csatlakoztal es amikor beallit a fakabat hozza akkor valahogy kikapcsolodik a gepe es az adatok elszallnak. A merev lemezt elviszik az UFO k, a gep valahogy nem uzemkepes.Ha nincs szerencsed akkor a srac kiadja a cimed. Eeehh
(Ezert kell lancba fuzni vagy 8 anonym szervert, de ebbe most nem megyunk bele. )
Miutan beirtad az anonym proxy szerver cimet ki is tudod probalni hogy mukodik e.
Told ra az arcod a kovetkezo cimre: http://www.stayinvisible.com/index.pl
Valaszt a Test your IP funkciot es kiderul hogy kiraly e.
Figyelem: A Java kiadja az eredeti IP cimet. Vagyis ha ugy erzed hogy titokban akarsz maradni akkor NE legyel chat vagy olyan oldalakon ami Java alkalmazast igenyel.
A masik nagy elonye hogy amikor lehivsz egy oldat, akkor az internetrol az anonym szerverre fog lemenni a cuccos, majd az anonym szerverrol megy tovabb hozzad. Szoval nem kozvetlenul megy a gepedre aminek szamos elonye van.
Jut eszembe, ezeket a gepeket be is lehet merni hogy mennyire lesznek gyorsak.
A Ping Plotter nevezetu szoftvert tudjatok hasznalni eme celbol. Minel tobb a zold annal jobb. -
Forest_roby
őstag
válasz
up!
-
Forest_roby
őstag
válasz
up!
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Egy-két kérdés:
Hogy működnek ezek az anonyme proxy-k? Hogy lehet használatba venni? És főkén pontossan mire is jó?
Előre is köszi. -
bandiras2
senior tag
A google nekem erre csak letölthető cuccot dobott ki. Ha külföldön élnék, akkor ez jó lenne, de nekem mindenképpen webes kell, a vállalat miatt. Oda nem tehetek fel semmit, mert a rendszergazdi az orromra koppint.
Firefoxot használok külön proxy nélkül, de a drót vége England földön van
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Sajnos a problémám még mindig nem oldódott meg. Feltételezem más is szív a vállalati proxy miatt. Tud valaki olyan webes anonymizert, ami magyarnak láccik?
-
blueMerle
veterán
az anonymizer progiban emlékeim szerint be lehet állítani, hogy ''becsapjuk'' az adott siteot. próba cseresznye
-
bandiras2
senior tag
Nem tudom, de mindenképpen magyarnak kell kinéznie, amikor azonosítja magát a kiszolgálóhoz.
-
blueMerle
veterán
Az anonymizer progi az nem jó? szerintem próbáld azzal, mennie kéne
-
bandiras2
senior tag
7up!
-
bandiras2
senior tag
UP!
-
bandiras2
senior tag
Vagy bármilyen. off: ''Nagy a pangás ma éjjel...''
-
bandiras2
senior tag
Mivel anglián keresztül vagyok csatolva a vállalattól, jópár magyar oldalt nem tudok megnézni. Tud valaki magyar anonim proxyt amin keresztül el tudnám érni ezeket az oldalakat?(a prohardver hál'istennek megy)
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Marathon (2025)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest