Hirdetés
-
IT café
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy a snow leopardnak vagy a leopardnak lépezik live dvd-je vagy esetleg usb-ről indítható verziója? (ja és pc-m van)[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
és esetleg tudnál abban segíteni, hogy hogy lehet usb-re telepíteni? vagy hol találok egyáltalán valami elfogadható leírást a snow leopard telepítéséről pc-re? mert most elkezdtem azt keresni de csak olyat találta,, ami nekem kínai valami olyn kéne ami mindenki számára érthető van ilyen?
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
telepíttettem ezt a hazard féle snow leot és bootnál azt írja ki, hogy still wait for root device miután egy csomót vártam(ezt még fekete részen írja ki el se jutok a szürkéig)"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
satás de közben sikerült valahogy megoldani biosbans a sata beállításoknál kellett babrálni
más: szerintetek miért van az, hogy csak 1024*768-as felbontásban működik a gép? nem tudom se feljebb se lejjebb rakniés így egy kicsit zavaró meg ha kétszer rákattintok pl a safari tetejére akkor nem megy le a dock-ra pedig elméletileg le kéne"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
szerintetek mertjek frissíteni 1.6.3-ra legacy kernelem van nem fog ez gondot okozni, vagy van vmilyen megoldás rá, hogy nem okozzon?
-
O$zkł
aktív tag
windows alól, hogy lehet elővarázsolni a mac particióma? case sensitive/journaled-be van formázva
-
O$zkł
aktív tag
nah frissítettem 1.6.3-ra de csak 32-biten hajlandó elindulni 64 biten bootolás után csak sima kék képernyő sleepenablert töröltem/ telepítettem az újat mach_kernelt a régit megtartottam de így is van vmi probléma
van valakinek vmi ötlete a problémámra vagy reinstall?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
nem tudtok vmilyen jó messenger programot ami nem az msn for mac és nem csk msn-el hanem mondjuk yahooval vagy syke-al is be lehet jelendkezni? vagy a gyárival nem lehet ezt megoldani?
-
O$zkł
aktív tag
letöltöttem netről egy photoshop cs4-et és nem nagyon tudom telepíteni mikor elkezdeném a telepítést azt írja ki, hogy az os nem támogatott tényleg nem működik a photoshop snow leopardon? vagy nállam van vmi gond? esetleg nem lehet vhogy becsapni a telepítőt, hogy telepüpjön?
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
az lenne a problémám, hogy van 2 wifi kártya a gépben mert ezzel szoktam megosztani a netet viszont az osx csak az eggyiket ismeri fel a másikhoz találtam 1.5-ös drivert de hiába telepítettem fel nem látta szerintetek meg lehet valahogy oldani azt, hogy mind a kettő működőképes legyen ? ha igen vkinek vmi ötlete?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
vki tudna ajánlani egy ingyenes video konvertáló progit amivel lehet mkv-t aviba konvertálni?
előre is köszönöm"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
frissítettem 10.6.3-ra és elment a hangom eddig vodooHDA kextettet használtam de a frissítés után a kis ikon beszürkült mintha nem lenne hangkártya
az lehet, hogy az apple cuccai közül akad össze vmivel? esetleg mit kéne törölni? vagy más kextettet kéne felraknom? előre is köszönöm a segítségeteket"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
Liont szeretnék telepíteni van vmi ötletetek, gogy az iAtkos l1-et hogy tudom bootoltatni usb-s pendriveról?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz Máté94 #11420 üzenetére
Hát egy inteles gépre szeretném telepíteni a Liont eddig Snow Leopardot (10.6.2)-est (mellette win7) használtam de frissítettem 10.6.8-ra és eghalt nincs ötletem hogy hogy tudnám újraéleszteni ezért inkább a Liont telepíteném újra
alaplap:asus p5k pro
proci: intel E2180
vga: nvidiaelképzelhető hogy nem fog menni a Lion annak ellenére hogy Snow Leopard simán ment?
-
O$zkł
aktív tag
válasz kisjimy #11518 üzenetére
Most egyenlore azzal probalkozom hogy hazard fele 10.6.2-vel bebootoltam a telepitot itt pedig disk utilityben van olyan opcio h restore es ki lehet valasztani a .dmg filet hogy restorolja a pendrivera remelem ez bootoltathato lesz
Am eddig ezt hasznaltam szoval ha nem megy a lion akor visszarakom a 10.6.2-est ez tokeletesen mukodott"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
Na addig eljutottam hogy bejon az apple logo es forog a karika de ennyi nem megy tovabb
Hogy kene inditanom ? Milyen parancsal?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz kisjimy #11597 üzenetére
Na ez mar haladas
Mivel sikerult kiirni dvd-re ami be is bootolt ? En
Meg eddig sem jutottam el most szereztem 1 dvd de csak 1 lehetosegem lesz szoval biztosra akarok menni ja es hol tudod megnezni hogy milyen drivereket telepit fel ?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz kisjimy #11612 üzenetére
Sierult megcsinalni az usb-s bootot fel is telepul de kernel panikot dob es ha jol ertelmeztem a videokartya driverre panaszkodik nvidia geforce 7900-am van szerintetek milyen drivert kene telepitenem hozza ?
Szerk: kozben rajottem graphic enabler es az nvenablert egyszerre telepitettem valoszinuleg ez volt a hiba majd meglatjuk ha feltelepult
[ Szerkesztve ]
-
O$zkł
aktív tag
na sikerült életre kelteni de csak arch=i386-al indul
hogy lehet megoldani hogy ne kelljen minden indításnál beírni?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
No egy ujratelepites ota jolyamatosan abba a hibaba utkozom hogy nem bootol a rendszer sehogy semmilyen parancsal tobbszor ujratelepitettem de semmi a toltokepernyon az a kis cucc forgasa negall es onnantol vege bem kp hanem mindha vmi fagyas lenne
Otlet? mi lehet szerintetek a gond
( mar banom hogy ujratelepitettem miutan mukodott )"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
Nem az mar ennyire tapasztalt vagyok hogy -v vel inditom de egy bizonyos pontnal megall en semmit nem ir ki mintha lefagyott volna es nem mindig ugyanott kicsit neha tovabb megy de megall
De lefenykepezem
Szerk: ez hihetetlen most meg elindult minden problema nelkul pedig vagy 50* probaltam egymas utan
Komolyan mondom ennek az osx-nek lelke van na mind1 remelem mostmar mukodni fog[ Szerkesztve ]
-
O$zkł
aktív tag
uj probléma: nem tudok time machine-bol restoreolni van egy csomó mappa aminél van egy kis piros jel és ha rákattintok akkor kiirja h you dont have permission to se it vagy vmi hasonló pedig pont ezekben a mappákban vannak a fontos adatok
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
Sikerult beuzemelni a liont megy rendesen csak az az 1 problemam van, hogy ha az alaplaora 2 hddt kotok es agci modban van a sata beallitas akkor nem indul a get meg a biosba se tudok belepni nem ismeri fel a hddket haegyet lehuzok akkor siman megy alaplap: asus p5k pro van erre a hibara vmi megoldas?"Be the change you want to see in the world"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest