Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
válasz Plasticbomb #31029 üzenetére
Köszi a tippet, feltöltöttem az adatokat, de ha újra lesz rendes netem újra belövöm a blogom és ott összeszedtem mindent, hogy én hogy raktam össze a hackintoshom.
Vásároltam egy MacBook Air Wifi kártyát és ez került bele a gépembe.
Apple MacBook 11" A1465 13" A1466 2013 WiFi Bluetooth Airport Card BCM94360CS2 - ezt vásároltam meg és ezen kívül még van egy átalakító hozzá, amivel bele tudtam tenni a gépbe, mivel én egy nCase M1 házat használok úgy oldottam meg, hogy az alapalomon is van WiFi kártya és ezt cseréltem ki egy
12+6 Pin BCM94360CS2/BCM943224 Wireless Card To NGFF Key A/E Adapter For Mac OS
nevezetü átalakítóval, de van más megoldás is, ha ilyen csatlakozás nincs az alaplapon.
Ezzel pedig nativan működik a WiFi hálózat semmi dolgom nem volt vele.
Smiley: Erre mások is panaszkodtak. Esetleg ha még nem próbáltad, akkor csináld azt, hogy teljesen kikapcsolod az iMessege-t a mac-en és visszaaktiválod. Elméletileg ez megoldja ezt a problémát.
Részteletesebben ezen a linken írnak róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest