-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz Evil Snowman #50900 üzenetére
Ha már veszel akkor csak is az újabbat.
-
SzlobiG
félisten
válasz Evil Snowman #50900 üzenetére
Laser.
-
Qru
MODERÁTOR
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nagyúr
Nem írom le pontosan mennyi volt a 4 gyertya, de maradjunk annyiban, nem lőttél nagyon mellé az árakkal. És akkor a maradék kis pénzből meg beszerelte nekem, kicserélte az izzókat, átvizsgálta az autót. Itt be is fejezhetjük a kinek mi éri meg és hogy kéne magának csinálnia felesleges eszmecserét...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Declare
őstag
válasz Tsebacsi #50906 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok mindent meg lehetne csinalni sajatkezüleg is....de nem veletlenül vannak szakmak . En azzal foglalkozom, amiben en vagyok jo, mas meg abban, amiben ö. Szabadidömben meg hobbyzom, vagy pihenek es nem a netet bujom, hogy a mikrohullamu sütöben hogy lehet kicserelni valami tranzisztort ha tönkrement
-
footy
addikt
Az Osram Silverstarral mik a tapasztalatok?
-
Evil Snowman
őstag
válasz Luck Dragon #50905 üzenetére
Köszi a választ srácok.
0:46-nál az egy ember a Micu előtt?
-
Declare
őstag
válasz Evil Snowman #50909 üzenetére
Nem ertem mi ebben a meglepö....hat hogy szerelje meg a kocsit, ha egyszer az elejenek van baja?
Erre tenyleg nem lehet mit mondani, ha valaki ennyire elkepesztöen ostoba.....
-
K Norbi
addikt
Aki izzót akar venni, Black friday a Lumenetnél [link]
(#50911) Pumma Hogy semmit ne lássak vele?
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Ezen transzmitter vásárlásán gondolkozom. Valakinek van ehhez hasonló, illetve tudna véleményt mondani?
-
-
footy
addikt
válasz Stylerr #50917 üzenetére
En vettem 3 fajtat is, meg probaltam meg mellette parat. Volt kozte Nokia is nem csak otvar kinai, de egy kalap szar mind.
Ilyen bluetoothos auxos temat keress inkabb.[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Ott 40 dollárért láttam, az elég soknak tűnik.
/Edit: Találtam olcsóbban. Ez lenne az?[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz K Norbi #50916 üzenetére
Hogy lenne nagyobb a vetitesi kepe??
Az izzo az csak a lampaban belül minden iranyba szetszorja a fenyet, amit a foncsor meghatarozott magassagig enged horizontalis es vertikalis ertelemben terjedni. Ezt a maximalis erteket allitjak be ha kell a szakik. Teljesen mind1, hogy milyen izzo van benne, meg milyen a szinhömerseklete.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Declare #50925 üzenetére
Ehhez csatlakozva sok esetben ezért tilos a LED-es izzó használata a szabályok szerint, mert nem szórja a fényét hanem pontszerűen bocsájtja ki ezért bizonyos nézőpontból nem látszik rendesen bizonyos szemszögből meg kiégeti a retinád.
Múltkor haver panaszkodott, a mögöttem lévő autóból hogy ne álljak már a féken legközelebb a lámpánál mert kiégett a szeme a hátsó fotonágyúmtól.
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
-
szőröscica
addikt
A Nissan még kísért azért. Nem lelevegősödés miatt indul nehezen, hanem egy injektor fosta össze magát.
-
Qru
MODERÁTOR
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #50930 üzenetére
Egyik transmitter sem fogja elérni a CD minőséget, főleg ha jó hifi van az autóban. Mikrofonnal nekem nem volt gondom.
Gondolkozom fejegységen, de a Mercibe nem akarok rakni átlag fejet, nagyon csúnya az összes, aztán találtam ezt, de drágállom ahhoz képest, hogy mennyit használom a verdát.
[ Szerkesztve ]
-
-
aero.
veterán
-
kaszaking
tag
Az olaj és olajszűrővel Ti szoktátok cserélni a többi szűrőt is mindig?
-
kaszaking
tag
olajat én is 8 ezrenként max 9 ezer km után cserélek. Ez kb 4 hónap általában
A többi szűrő is 4 hónapja volt cserélve de megnéztem és szinte tiszták még ezért feleslegesnek tartom -
kaszaking
tag
Köszi mindenkinek, akkor lehet lecserélem most a szűrőket az olajjal együtt
-
BigBlackDog
veterán
válasz K Norbi #50946 üzenetére
Én nem.
De felmerült a kérdés, hogy miért is van csomó ember a rendszámtábla világítás ledesítésére ráindulva? A fogyasztás, hőtermelés csökkentése miatt, vagy csak a kinézet ennyit számítana (nem mellesleg én pont nem szoktam látni vezetés közben a hátsó rendszámomat)?
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
válasz BigBlackDog #50947 üzenetére
Munkatársam is mondta, hogy a rokona ráizgult, hogy milyen jól látszik tőle a rendszáma. ő meg megveregette a vállát, hogy gratulálok este könnyebben beazonosítanak. Azaz bőven jó a sima izzó látszik azzal is amennyire kell, nem hogy még ezzel felhívjam rá a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest