-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #306150 üzenetére
Jaja.
Az Alfán is ferde, de azt anyumnak kell intéznie.
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #306142 üzenetére
A papírgyűjtés hazája vagyunk, a felelősség hárítása, a pénz a meghatározó. Baj esetén minden érintett egyből azt lesi, hogy húzza ki magát a felelősség alól, vagy hogy ússza meg legolcsóbban.
A saját kgfb-n látom, sima 50 ccm smkp. Az, hogy más is vezetheti rajtam kívül, a biztosítási díjam 40%-át teszi ki. Nekem korántsem annyira egyértelmű, vagy magától értetődő, hogy egy munkáltató egy lízingelt autót teljes térítéssel odaad egy alkalmazott családtagjának belföldön és külföldön.Tágabb családban is van juttatásként adott cégautó, ahogy lett új jogsi a családban, úgy kellett menni a HR-re kérni az újabb sofőrre az engedélyt. Nem járt alanyi jogon, hogy apu kocsiját lehet vezetni.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
brumi1024
veterán
válasz macilaci78 #306157 üzenetére
+1
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #306157 üzenetére
Cégeknek más konstrukciójú biztosítások vannak mint magánembereknek, nem érdemes összehasonlítani.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz molnarpeter #306162 üzenetére
Ráküldted a TEK-et?
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tboldi
nagyúr
Köszi!
Megnéztem, de esetünkben az elülső helyzetjelző (W5W), ami rakoncátlankodik. És amit amúgy nemrég cseréltem, de akkor tényleg kiégett.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Mivel magánszemélyként nincs rálátásom a céges konstrukciókra, kérdeznék. Összejött már jónéhány kérdés a napokban, amikkel kapcsolatban érdemes informálódni, nehogy adott esetben a rendőrnek, vagy a biztosítónak kelljen elmagyaráznia.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #306165 üzenetére
A rendőrt csak az érdekli, hogy van-e vagy nincs érvényes kötelező biztosítás az adott autón. A biztosító az már kukacosabb...
#nincsbennetarcsi
-
grizlisandor
veterán
Elvittem előműszakira Pirost, minden jaú, nem került elő a csavarhúzó!
Bal oldalsó index nem megy, megmutattam a mesternek, hát látszik, hogy elszakadt a kábele.
Szokásos led izzósított tolatólámpa nem faint. -
bandus
veterán
válasz bitpork #306137 üzenetére
én ezt néztem múltkor, hogy erste ügyfélként viszonylag gyorsan, pár kattintással elhozhatok egy fordot: [link]
már ha valamiért akarnék ilyen hülyeséget csinálni najó az új kuga vagy egy focus active kombi jöhetne.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Micsurin
nagyúr
Ezek a méretpontos és specifikus üléshuzatok milyen minőségűek? ~40-50ért szkeptikus vagyok pedig némelyik tök jól néz ki.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz Micsurin #306170 üzenetére
igazi méretpontost a mad-hungary gyárt, autótípusra specifikusan, de szerintem az több, mint 40k
faternak harmadik autóján is van, tényleg olyan, mintha gyári lenne“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tboldi
nagyúr
Bármit csinálok, nem tudom újra előidézni a hibaüzenetet és a nem világítást az első helyzetjelzővel.
#justitaliancarthingsDe kíváncsiságból ránéztem a hátsó lámpákra, a balon már megcsinálták ezt a megkerülést, úgyhogy preventíve én is megcsináltam a jobbon.
-
JoHnni
senior tag
Sziasztok!
Valaki jelentett be mostanában gépjármű eladást az online felületen? Miután kiválasztom a kormányhivatalt és tovább gombra megyek, csak kiírja hogy "töltés" és nem történik semmi hosszú ideig.
Többször próbálkoztam, más kormányhivatalt is kiválasztva.
Más is találkozott ezzel a hibával?...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
tasiadam
veterán
BP-n tud valaki ajanlani emberket, aki borkormanyt ujrafestene?
most boltoltam egy multikormanyt, es ilyen kopottBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
tasiadam
veterán
válasz ArthurShelby #306179 üzenetére
Nincs serules rajta, es rendesen jo az allapota a bornek, ezert gondoltam inkabb a festesre. De majd megmondja az, aki ert hozza, hogy mi eri meg jobban. Sogor is a borozesre szavazott
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tboldi
nagyúr
Így sikerült a matrica, nem lett tökéletes, de... 🤷♂️
Igyekeztem a real life vízszinteshez igazítani, nem a szélvédő éleihez. Legalább nem gyűrtem meg. -
félisten
-
Szoszo94
őstag
válasz sagesz93 #306149 üzenetére
Lesz lesz én szerintem ott maradok az olajcsere után Boldival, megvárom míg végez és boldogítom Vasárnap megyek a nyári felnimért (kész a görgőzés), úgyhogy legalább nem a téli keréken leszek Helyszín hol legyen a talira?
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tboldi
nagyúr
válasz Szoszo94 #306191 üzenetére
Ja, igen, elfelejtettem válaszolni erre a mondatra.
Hát nemtom, jó lenne valami árnyékos helyen. Praktiker parkoló? Ott van fedett rész, meg úgy is be kellene ugrani egy wc pumpáért.
focvis: Egy picikét még fordítanom kellett volna az óra járásával egyezően.
Mucsurin: Grat!
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz tboldi #306192 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire lesznek ott sokan napközben, de tény, hogy már van fedett része és van mellette mosó is. Petz parkolólemez sem rossz, 200Ft/h asszem' a sarc a második órától (rég voltam, nem tudom hogy van most), maximum átgurulunk oda majd.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
klíma fertőtlenítésre / tisztitásra melyik házilagos módszert javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz dellfanboy #306199 üzenetére
Azt itthon ózon generátor nélkül hogy tudom meg csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...