-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz stickermajom #250599 üzenetére
Talán bekopik, kis türelem.
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #250588 üzenetére
Too long; didn’t read.
Erre majd később válaszolok.Vismajor01: Írtam, hogy nincs igényem a teljességre, nem?
Szoszo94: Elismerte (a rendőröknek is), már benyújtottuk a kárigényt a biztosítójának, várjuk a szemlét.
Képek itt.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz rasotamas #250603 üzenetére
Tápot ne is hozzuk szóba, el akarok adni egy régebbi I7-es asztali gépet, persze a táp megmukkant, vagy a lap, de senkinek nincs már asztali gépe ismeretségi körben, hogy ránézzek egy másik táppal. Ráment vagy 2 órám tegnap… de nem jutottam előbbre.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz macilaci78 #250589 üzenetére
Auchan 95-ös 599 pénz vasárnapig, a 98-as 669.
-
lazac_
tag
válasz stickermajom #250599 üzenetére
Nekem mx-5-ön ez segített [YT link alert], magamtól nem jöttem volna rá, hogy miért hangos új lapáttal is pár hét után a törlés (eleinte a fényező által felokádott szórókitt ette a lapátot, aztán rajtahagytam az új lapáton az élvédő műanyagot, szóval user error is volt bőven ).
-
veterán
válasz molnarpeter #250556 üzenetére
Nekem is ilyen narancssárga aliexpresses karpit/patentkiszedő szettem van. 1-2 dollár volt, nem valami komoly minőség, deformálódik, kopik, tompul az éle.
Jobb mint a semmi, de legközelebb minőségi szettet szeretnék venni - aránylag sűrűn használom. -
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #250526 üzenetére
Végül nem készült el tegnapra az olajcsere, azért nem volt őszinte a mosolyom. Hétfő délután lesz kész, addig ott hagytam az autót.
Délután munka után körbejártam a kereskedésben (három szintes, vannak régi autók is, majd teszek be képeket). Egy ilyen SL nekem is jöhetne a karácsonyfa alá
Haza egy sharenow Fiat 500-al jöttem, biztos a fapadnak a fapad verziója, de a Merci után olyan érzés volt mintha Trabantban ülnék Ez a robotizált automata egy isten verése: kúszni nem tud, kuplung meg nincs amivel csúsztatni lehetne, ezért nehéz vele finoman manőverezni.
-
-
jilian
addikt
Helló
Adott egy Nissan Qashqai 2012.
Cseréltem rajta elől komplett féket. Tárcsa és pofa egyaránt Bosch.
De ez a fékezésnél sípol.
Kapom az asszonytól az áldást, hogy milyen ügyes vagyok....
Mondom magamban elmegyek egy kicsit...bekoptatom. Hát sikerült, büszkélkedtem a páromnak: na ugye!
Erre másnap hív, hogy lesül a pofájáról már a bőr, nem mer fékezni , rosszabb lett mint volt.
Nincs távolság érzékelő ami hozzá érne ha kevés a pofán a cucc. Akkor mi a jó bús *.* -ért rányál nekem?
Mivel tudom kussolásra bírni? -
jilian
addikt
....már nem tudom vissza küldeni...
-
veterán
Egy ismerős adott olyan ötletet, hogy a legjobb legolcsóbb nyomtávszélesítő ha a levedlett féktárcsát elviszem valami öreg esztergályos szakihoz és magát az agyrészen kívüli kúpos részt és fékezett részt leesztergáltatom, majd magát a megmaradt középső tárcsát a kívánt vastagságra le lehet esztergálni.
Nem úgy, mint ez a barom, meg ez a barom flexszel.
Valaki próbált már ilyet?
Illetve a gyári csavaroknak mennyi tűrése van, mennyivel hosszabbak a szükségesnél, mekkora nyomtávszélesítő amit még tőcsavar csere nélkül elbír?https://tinyurl.com/rasoapro
-
tboldi
nagyúr
válasz Szoszo94 #250620 üzenetére
Csodálkoznék, ha nem gtk lenne.
Nem csináltatjuk meg, nem érdemes, megy a bontóba. Ha esetleg egy másik ilyen Ypsilon lenne az utód, akkor ebből pár dolgot kiszerelnék és átmentenék, főleg olyanokat, amiket én szereltem be (pl. csomiajtó teleszkópjai).
Illetve az aksit kellene kiszabadítani, tök új, októberi vásárlás, és a WagonR-ben is használható, csak annyi a bökkenő, hogy sehogy sem nyílik a motorháztető. -
jilian
addikt
válasz MasterMark #250624 üzenetére
Ezt pedig szépen megtisztítottam.
Hogyan tudna ez miatt nyikorogni? A munkahenger egyformán szorítja rá a pofákat a tárcsára nem? Tehát ferdén tuti nem tudja betolni. Meg hát nem is onnét jön a nyikorgás szerintem, mármint ez hogyan tudna egyáltalán?Holnap szétkapom ha nem fagy oda a kezem.
-
nagyúr
Pfej, ma Bp-en belul ingaztunk vagy egy 100km-t (dél aggrobol Eszak pest, stb) volt forgalom rendesen. 4 orat kocsikaztunk Ceed azert nyomott egy 7.5-7.8 kozotti BC adatot ami valos fogyiban kb 8.5-8.8 lehet.
-
barnam_
nagyúr
válasz brumi1024 #250611 üzenetére
Passz, ilyeneken nem is álmodozom
Volt kirakva egy másik SL, az tetszett: [kép]Úgy zusammen ez az S osztály fogott meg leginkább (2020-as, használt):
[kép]Illetve elkövettem az a hibát is, hogy beültem az aktuális E osztályba (már a sarkon van az új is), nem kellett volna Azért csak kényelmesebb és nagyobb mint a C.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #249635 üzenetére
"Ha olasz és több ló, 1.9 8V Multijet felé kacsintgatnék"
Mondjuk? -
barnam_
nagyúr
válasz focvis #250635 üzenetére
A szín nagyon bejövős
Ha vennék, mindenképpen kékben.De ez most még egyelőre nem opció, azt az 50-70e €-t inkább lakásba tenném. (mármint 70k az alapár, de ebből lejön valamennyi kedvezmény)
Használt E osztály E300d/400d/450 kombin gondolkozom mint lehetséges utód 1-2 év múlva.
-
MasterMark
titán
válasz jilian #250627 üzenetére
Ahogy fékezel rezeg a betét, a rezgés miatt meg hangot ad ki ott ahol összeér a fix tartókonzol és a betét fém része. Azért kell ott megkenni.
Már amennyiben nem maga a fékbetét súrlódása adja a hangot a tárcsán. Azt meg úgy lehet elkerülni hogy ferdére kell csiszolni a belépő élet. De ez gyárilag is úgy szokott lenni már a betéten.
szerk.: Ott is meg kell kenni ahol a dugattyú a betéthez ér, illetve a másik oldalt ahol a nyereghez.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
rbalint88
addikt
válasz barnam_ #250647 üzenetére
Szomszednal volt egy jelenleg legujabb, faceliftes e200 v 220d 4matic (194 lo talan), az is baromi jol megy es jol szigetelt, belter is eleg minosegi volt, nyilvan egy S meg aztan full agyeldobas. Egyetlen furcsasag a viszonylag szuk labter volt a jobb1-en. Amugy ismerosnek van cegesnek gle300d, az is 4 henger, de valami 240 koruli lo, abba a hombarba is eleg igazabol, ha normalisan kozlekedsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest