-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz tboy93 #249885 üzenetére
Jut eszembe, tegnap oda állunk kútfejhez miután a csaj beült kocsiba elment, csak nem akar nullázódni, csak nem nullázódik, kutas gyerek kérdi, hogy segíthetek? hát mondom, nem akar nullázni a kútfej, pedig a hölgyemény az előbb volt bent és jött ki és elment.
Ja mert a hölgy az úrét fizette ki, nem járt vele jól, mert az 25000 volt ez meg csak 10000 lett volna. Rossz számot mondott beEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz nfsu17 #249895 üzenetére
Alapból nem értem azt, hogy a 480 van kiírva
Miért nem a rendes ár, aki 480- ért tankol annak tök mindegy, de aki nem annak meg nem...
Shell is világít,mint karácsonyfa, aztán le van rajta láncolva az összes oszlop...
Barnam- Nem...én még a litert is tudom mindig, mert kiszámolom, hogy mennyi a fogyi[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nfsu17
veterán
válasz troll81 #249896 üzenetére
Belső keringetés szokott gond lenni pl.
Az előző autómban belsőn maradt az az állító csappantyú, így tök mindegy, hogy külső szíváson volt, vagy belsőn, mindig párásodott, mert nem állt át a lapát...a motor mozgott, volt hangja, de nem kapcsolódott rá a lapátra.
Állandóan párás volt...ki lett manuálisan fixálva, és nyitva, azóta jó. Ezt klímásnak kellene megnéznie, ha nem tudod mit keress a műszerfal alatt/mellett/mögött, nem tudom azon a kocsin hol van -
Flashback
addikt
válasz kisza25 #249902 üzenetére
Huh egyszer szemtanúja voltam egy ilyen esetnek.
A mosoni kúton ahol van kb 12 kút valaki kifizette a sorban mögötte állójét. Mindezt a 480 ársapka beveztésekor. Egyébként is nagy volt a sor, de pár perc alatt hirtelen akkor kavarodás lett hogy a kút bejáratáig feltorl´dtak az autók.
Nem is tudom ilyenkor mi a megoldás. Ha szerencséd van a mäsik kevesebbet tankolt és akkor kifizeted azt. Ha nem akkor kifizeted a másikét olyan értékben ammenyi a tiéd volt a maradékot meg a kút ällja.
Mi ilyenkor a procedúra?[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #249909 üzenetére
Egy ilyen helyet se láttam se tegnap este se ma
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
félisten
-
-v-
addikt
válasz szabonagyur #249912 üzenetére
Kéztörlő van úgy látom.
-
tepenzed
őstag
Leugrottam délben Veresegyház OMV, 40 perc sorbanállás után csak teleraktam hatósági benzinnel, volt 100as is.
Azt hittem munkaidőben senki nem lesz, ennyit még életemben nem vártam benzinre, ráadásul mindig azt kellett figyelnem, hogy mikor húzza nekem valaki a verdát, olyan variálás volt a 9 oszlophoz való besorolásnál
Diesel nem volt, kiírva se tájékoztatva kutas által, szóval sokan a végigállás után gurultak tovább -
veterán
Ma el szeretnék jutni Komáromba, oda-vissza 200 km. Van kb. 30 liter a tankban, és további 3 munkanap a hétből. Erre elég lesz.
A hétvége már vicces lesz ha addig nem nyugszik le mindenki.
-
-v-
addikt
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #249921 üzenetére
Zseniális ez a modern
mértechnológia[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tboldi
nagyúr
Én szombaton dél körül raktam tele a Jazz-t a Királyhidai úti MOL-nál, 2-en voltak előttem, de az egyik már folyamatban volt, max. 10 percet kellett várakoznom, de inkább kevesebbet. Móvár cityben ritka az ilyen, tegnap pl. a Kossuth Lajos utcán lévő OMV-nél (igen, a NAV-os kút) az útra lógott már a sor, de az említett MOL-nál is elég nagy katyvasz bontakozott ki.
Idén már biztosan kitart a Honda ezzel a ~40 literrel, inkább a WagonR lesz érdekes, de nem izgulunk emiatt sem, legfeljebb apum megtankolja Osztrákiában, a munkahelyétől 1-2 km-re pont van egy Shell.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Összeesküvés elméletek (politikától függetlenül, tényleg):
- Nincs a kúton 480-as benya, az emberek elkezdtek 680-ért tankolni, mert kell. Ha megszűnik a sapka, nem lesz akkora nyafogás, de ha mondjuk csak 580 vagy 600 lesz a sapka, akkor is jobb, mert múlt héten drágábban tankolt. (Milyen érdekes, hogy rezsire is először 6x-os szám jött ki, aztán hogy örült mindenki a csak 3-4x nek is.)
- A kutas nem írja ki, hogy ne állj sorba. Ő sz*pik már egy ideje, de ez senkit nem érdekel. Ha te is sz*psz vele (elmegy az időd a semmiért), akkor mérges leszel, hangot adsz neki, talán lesz változás, ha nem csak 500 kutas akarja.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Flashback
addikt
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
félisten
Be is adom Hahu ötletnek, hogy tegyék bele mint szűrési feltétel, hogy tele tankkal.
ui. tele tankkal keresek eladó benzines autókat, nagy tételben is.
-
őstag
Azért erről a helyzetről az jut eszembe hogy azért érdekes lehet most új autót átvenni... Nyilván pokolra a gazdagokkal akiknek még ilyen úri murira telik, de azért nem lehet kellemes élmény tolni a verdát a 3-ik kút után ahol semmi sincs...
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #249924 üzenetére
Fb csoportokban látom, hogy kérdezik, hogy hol van még benya és mindenhol van még olyan kút, ahol akad.
Amúgy lehet hogy csak rá szoktatnak minket a várakozásra, mert ha majd mindenki elektromos autóval jár, ugyanez lesz majd a töltőknélEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Kickass
őstag
Hétvégén teletankoltam, egyébként is porzott már. De bakker a budafokin egy kút volt zárva (shell) a többin csak lézengés volt, diósdon este ettem hotdogot szintén csak pár autó, vasárnap ugyanez, most meg bármerre járok vagy bezárt kutak vagy tömött sorok megőrültek az emberek…
Kb egy éve mindenki az angolokon röhögött, hát mi is legalább ugyanolyan hülyék vagyunk, vagy még hülyébbek... -
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #249931 üzenetére
Van 3db eladó, még válogathatsz is
Tomi1939: jelen esetben vinnék egy kanna benzint
amúgy egy hónapja majdnem így jártam, bár nem új autót vettem, de porzott a tankja, beálltam a kútra és minden le volt plombálva azon a kútfejen, levert a víz, aztán láttam, hogy eggyel arrébb van minden🫣[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
z0d1@Ku$
senior tag
[link] Nem tudom mennyire valid, nem ellenőriztem. Mindenesetre érdekes kezdeményezés
Itt az üllőin már kora reggel óta akkora sorok vannak a kúton, hogy mozdulni nem lehet. Tegnapi nap is hasonló volt. (3 hete teletankoltam mindkét autót, nem érint egyelőre a pánik, autónként van még 5-600 km megtehető táv ) -
nfsu17
veterán
válasz z0d1@Ku$ #249940 üzenetére
Nem tűnik rossznak, köszi.
Jópárat így végignéztem a környékünkön, van amelyik tegnapi állapotot mutat és az még helyes volt...már nem.
Most arra a kútra, ahol tízkor sorok álltak, mutat mindenből, hogy van. Ha igaz, akkor ki kellett volna várnom reggel.
Amúgy kb sehol semmi nagy átlagban itt -
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #249943 üzenetére
Km orat en irom olyankor de ha lesziv 2-3-4 litert tankmerettol fuggoen azt nem veszed eszre...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
veterán
M1 Óbarok OMV. Minden van, egyből tudtam tankolni (nulla várakozás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest