Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Kipróbáltam a share nowt. Egy 3008 volt az alany, pár percet elpazaroltam arra, hogy megpróbáljam beállítani az ülést meg a kormányt kényelmesen (Nem sikerült, vagy a kijelzőt takarta ki a kormány teteje, vagy a térdem vágtam bele a kormányba kanyarodáskor. Meglepően kicsi a lábtér). Mentem vele kb 500 métert, aztán jelzett, hogy váltóhiba... Automatán be is jött a navi, felajánlott több szervizt is mint lehetséges cél. Írtam nekik, remélem nem fogok szívni miatta, hogy nem ott egyből raktam le, hanem visszamentem még.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest