-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
i-sti #170784 üzenetére
Szerintem:
1) Szerelőakna legyen mindegyik hely alá vagy elég csak az egyik alá?
Ha nem szerel az asszony is autót folyamatosan, akkor elég egy.
2) Mekkora egy "standard" szerelőakna? Ki hogyan oldotta meg, tuti-tippek, stbEz passz, én a saját magasságomhoz igazítanám, mert a legtöbb aknában nekem görnyednem kell, szélességben meg úgy, hogy tutira be tudjak állni bármilyen autómmal.
3) Ha egy lesz, legyen kicsit a garázs közepe felé eltolva, hogy legyen több hely a faltól? Vagy jobb párhuzamosan az oldal falakkal?Szerintem párhuzamosan, az egyik beálló alá, hogy eleve ne álljon rajta terhelve egyik kerék sem.
4) Mivel legyen lefedve? Fa vagy (rozsdamentes) acél lapok?
Nagyfaternál fa volt anno (emlékeim szerint kb. 5 centi vastag palló feldarabolva), faternál acélból van a takaró. Egyikkel sem volt különösebb gond. Én szerintem fával csinálnám, de csak azért, mert jobban szeretek azzal dolgozni és szerintem szebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest