- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz bitpork #147029 üzenetére
De, ugy hivjak a tulajdonsagot, hogy igenyesseg, ami eleg sok szituacioban tukrozodik. Lehet, hogy van aki igenyes muszaki szempontbol, de tisztasag szempontjabol nem, csak eppenseggel a szelektiv igenyesseg kevesbe jellemzo, mint az altalanos. Ezen felul meg ott van, hogy az eladasi szandek tudatos cselekves, amit egy ertelmes ember a piaci igenyeknek a figyelembevetelevel indit, tehat ha tudja, hogy van egy ilyen altalanosan elterjedt szempont, akkor megfelel neki, ha nem tul nagy kihivas.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz MrSealRD #147019 üzenetére
Na várj, erősen félre értettelek Kerékanyából tök mindegy milyen, jónak kell lennie alu meg acél felnire is. Amire én gondoltam, az kerékcsavar.
Febi oldalán keresd ki az autódnak megfelelő kerékanyát, jó lesz valószínűleg.
(#146989) Richard!:
Summer - 6.99 l/100km - 40.350 km and 2.821 l
Winter - 6.94 l/100km - 22.297 km and 1.548 l
-
nagyúr
Fiesta ST Nürburgring, nedves aszfalt
Fóka ugyanígy a seggét dobja kanyarban, asszony nagyon nem szereti emiatt a szerpentineket és körforgalmakat.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
stickermajom
addikt
Úgy tűnik csupán 200 km-t kell utazni egy jó gumisért. Befújták cink spray-vel, lehúzták a végén nyomatékkulccsal, szóltak melyik csavar menete necces, kérés nélkül alapból cserélték az elsőt és a hátsót és amúgy is normálisak voltak. Egy teljes átszerelés centrírral, egy kerékcsere téli és nyári centrírral, illetve 4 otthagyott gumi volt összesen 17k, szvsz pesti árakhoz képest nagyon jó.
Látszólag ma jó kedve van az embereknek, mert a 112 is normális volt amikor szóltam az M6-on kóborló kutyáról, illetve az ügyeletes rendőr is aki visszahívott.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Magnum_ #147060 üzenetére
Vittem én is itt autót szervizbe , két öcsém is . Panaszra nem volt okunk eddig .
Viszont , ha van rá lehetőség , otthon visszük el az autót szervibe .
Én is úgy próbálok variálni , hogy otthon - a kaposvári Toyotához vigyem inkább az autót , mint itt Eisenachban . Itt az első 3 kötelező szerviz lett volna 650 euró körül , otthon fizettem érte 100000 forintot . Nem mindegy azért ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Magnum_
nagyúr
Persze, hogy nem. Nem hiaba latok egy csomo nemet how to videot yt-on.
Hozzateszem, tesom is a kaposvari toyotaba jar (garis a kisauto), az se olcso[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Gsx-rr
veterán
Műanyag dísztárcsáról éves ráégett fékport mivel lehet leszedni?
-
pècsimunkás
addikt
válasz Magnum_ #147076 üzenetére
Első olajcsere 27e
Második olajcsere + légszűrő , pollenszűrő 35e
Harmadik olajcsere + pollenszűrő 35e
Szerintem nem vészes . A kaposvári Toyotáról eddig csak jót hallottam . Én Szentlőrincről elviszem inkább oda , mint Pécsre . A pécsiről inkább negatív híreket lehet hallani .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
rbalint88
addikt
Elobb kutyaval lent, motorboges, fekcsikorgas, csattanas, uvegszilank hangok. Odafutok, 3 melosbrazil rallizott a fastraval, megcsusztak a poros uton, jardara fel, haznak neki, kresztabla ki. Kiszallnak, rohognek, elhajtanak. Rajuk hivtak a rendoroket, mert csak a szerencsen mulott, hogy nem oltek embert...
-
-
veterán
válasz Reggie0 #147074 üzenetére
Passzolom. 🤗
Munez cimborájának sztorija megdöbbentő a milliós váltó csatlakozóval. Tegnap is csorgattam a nyálam egy A7-re - gyönyörűen terpesztett az autópályán. Minden sz@r lassan. Tesla Model S-ről olvastam pár napja, hogy abban meg a flash memória ég ki, szintén 1 mikis móka.
-
veterán
válasz Gsx-rr #147081 üzenetére
Te most a szigeten áztatod már a mogyorókat?
És nincs helyben semmi? Házi barkács lvl 100: háztartási, azaz 20%-os sósavval beecseteled, picit cseszteted az ecsettel (gumikesztyű, szemüveg opcionálisan), tiszta vízzel öblíted. Hagyományos alufelnin működik, dísztárcsán nem próbáltam.
@ kisza : Beszámítják a Tipot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Reggie0 #147087 üzenetére
Az A7-et mércéül állítva, az ötajtós A5 kívülről egész formás, de a belseje nem egy kategória, sajna. (számomra)
A fenntartási költségeket nézve, biztos előny az A4 technika.A7: aktív hátsó spoiler, DNS-spiral a hátsó lámpában, matt fa belső - ezekkel megvesz. A 19" és + kerekeket nem szívesen gumiznám.
-
MasterMark
titán
-
Reggie0
félisten
-
nagyúr
válasz focvis #147065 üzenetére
Az új Focus RS is ilyen, ugyanez a srác vezette a ring-en 1-2 hónapja, linkeltem is a videót, ott száraz aszfalton nyomatta ugyanezt (kikapcsolt ESP kell hozzá amúgy).
Az a 6,5 az ST Fiestáért jó, a hang meg khmmm, hanggenerátoros (A focusé is, már az enyimé is)Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
Handrás új videóban Andi kocsiján téligumi.
-
Gaben92
őstag
válasz focvis #147093 üzenetére
Mostanság jobban figyelgetem az autókat mert kerülnek fel a téli gumik aztán - bár úgy néz ki megvan a nyertes - gyűjtök az infót. Áll lent a garázsban egy A7, amin már fent vannak a 20”-es Hakkapeliitta 9-ek. Potom 380€ darabja. Kezdem megérteni miért használják itt addig a gumit míg van rajta minta. Mondjuk a 200€-ért hirdetett 2003-as téliken felakadt a szemem...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest