-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
stickermajom #140157 üzenetére
Én a városban 95% -ban motorral járok, így elég gyakran belátok a sor közepéről az autókba is. Szerintem az egyik legnagyobb gond, hogy majdnem mindenki a telefonját nyomkodja piroslámpánál (tudom, hogy pirosnál egyébként lehet), a lámpa váltását ebből kifolyólag csak több másodperces késésben veszik észre, így mindenki elveszíti ezeket a másodperceket mögötte.
Saint: én is mentem egy limo smart -al, nekem nem tűnt ennyire sz@rnak. Mondjuk fortwo volt, nem tudom van -e köztük érdemi különbség, vszínű nem sok. Győzködöm is a főnököm egy ideje a fortwo -ról, hogy milyen jól megérné nekik ha kapnék egyet cégesnek...
Btw vasárnap mentünk drivenow mini cooper -rel, az nagyon kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest