- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz Integrale #138946 üzenetére
Hm. Érdekes lenne visszakeresni, de egy 159 Facelift, bixenonnal, bőrbelsővel, ülésfűtéssel, 3 zónás klímával, elektromos tükrökkel, esőszenzorral nem járt szerinttem messze a 8-10milliótól 2010 -ben.
Mindenesetre bakancslistás a Giulia. Ha asszonyon múlik, akkor Stelvio lesz.
-
máyköl
veterán
5 perce vettem fel, nagyon kiábrándító egy ilyen fék hang egy R8 -ból:
-
tboldi
nagyúr
Felétek mennyibe kerül egy mosás? Itt Mosonmagyaróváron most nyílt egy Orange mosó, 100 Ft 45 mp-enként. Sosem használtunk még ilyen lándzsásat, mindig otthon mossuk apummal, de sokalljuk, úgyhogy valószínűleg maradunk a megszokottnál.
Szinte egyidejűleg nyílt egy Xtreme Wash nevezetű hely is, csak az árat felejtették el kiírni a táblára.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #138947 üzenetére
Tankolni muszáj volt, mert már 1/4 alatt volt a szint, a mosáshoz nekem sem volt nagyon kedvem csak a bogarakat lecsaptam az elejéről és kész.
#nincsbennetarcsi
-
aero.
veterán
"Árulom" a régi félbőr Volvo üléseket és ajtókárpitot, mert csak helyet emészt fel. Feldobtam ebay-re, a licit 0.01-ről indul, a leütés 1 font, de csak mert 0 nem lehet, szóval ingyen. Csávó leüti még aznap este, majd ma ír egy sms-t hogy azt hitte közelebb van, nem tud értejönni. Az a messze az 45km, végig autópálya.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
[link]
Vasárnap délutáni unaloműző. -
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Következő hét vége fele megyek hosszabb időre Budapestre és két kérdésem lenne. Erdélyből jövök a 4-s út mennyire vállalható? Sokat nem mozognék autóval kinn legfeljebb Budapesten szóval nem vennék matricát ha nem muszáj. A másik, hogy az Eötvös József kollégiumban fogok lakni amely a Ménesi úton található. Abban az utcában ingyenes a parkolás vagy fizetős esetleg valahol a környéken lehet ingyen parkolni? Köszi a válaszokat előre is. -
stickermajom
addikt
válasz thefreeman #138991 üzenetére
Szerintem a 4-es út az aminél megér 3500 forintot, hogy elkerüld. Messze a legveszélyesebb út itthon.
-
aero.
veterán
válasz thefreeman #138991 üzenetére
Tele van románnal, kamionnal, tréleres románnal, dúrják az utat, kétsávosítanak, 3500-ért ajándék a pálya. Ha minden igaz már Berettyóújfalunál is feltudsz menni.
-
veterán
@ (#138985) Coyot + (#138986) molnarpeter
Köszönöm, Srácok!
A hollow rubber jobban, komolyabban hangzik, ellenben a weather stripre volt jobb találat. Ilyesmi kell nekem, a belső kéder, nem ami az ajtón fut. [link].
Más néven sealing strip.Szerk: Aztan lehet, hogy ez pont az ajtón van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest