Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Az ilyen üvegházakat hogy lehet biztonságosan szállítani? Lapra szerelve érkeznek? Egy klasszikus fémház, vagy plexi lapos ház egyben van szállításkor is, az elvileg nem tud sérülni szállításkor. De egy ilyennél én félnék, hogy darabokban érkezik meg az üveglap.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Busterftw
veterán
Jovore jon a 4 oldalrol uveggel hatarolt haz innovacio, nem lehetne kihagyni ezeket es hozni egy minden oldalrol uveggel hatarolt hazat hozni?
-
addikt
Szerintem több oldalt nem lehet üvegezni. Az alja nem bírná ki azt a terhelést (rázkódás + súly) amit kap. A hátlap és a másik oldallap pedig kell a csavarozáshoz.
Bár ha egybe öntik ki az oldallap+előlap+tető kombót akkor akár az még járható út is lenne.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
cucka
addikt
Ez azért kinézetre nagyon menő.
Ha valaki akvárium házra vágyik, hát ennél akváriumabbat nem lehet csinálni.Hűtése biztos jó szar, de ez ilyen, a szépségért meg kell szenvedni.
-
Busterftw
veterán
válasz Lacielvtárs #7 üzenetére
Na ugye hogy ugye!
-
ViZion
félisten
2026-os év háza, Parancsolj!
#3 Xpod: Akváriumok. elég sok súlyt bírnak, csak üvegvastagság kérdése... Egybeöntés nem műXik, mert drágább, a feszültségek miatt még törősebb lenne. Ezért nincs "kocka" üveg, íveket tudnak, durva szögek csak rizikó lenne.
Remélem visszatérnek majd a passzív hűtős dolgokhoz. Jó az üveg, de ehh... gémer konfignak ehhez durva ventik kellenek szerintem. Másik, h hátul szívja a levegőt, hova lehet ezt rakni? Falhoz tolni nem kellene.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest