- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
-
Gaben92
őstag
Nálunk ha nem akarsz E10-et tankolni hanem csak E5-öt akkor bizony 98-as kell a jószágba. Nem gondolnám, hogy mindenki azt vereti a kocsiba, de mégsincs tele az ország mitorhibás autókkal.
Eleinte én is gondolkodtam, hogy rápróbálok a 98-asra de aztán elvetettem.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gaben92 #139956 üzenetére
Igen, ezert nyugtattam h a legtobb auto elviseli az E10-et meg az en osdi vackom is. Bar lehet egy korszeru motor pont erzekenyebb...?!
MasterMark: Fejbol nem tudom, majd megnezem a manualban. De azok alapjan h ismeri a 98-ast siman lehet h kell a 95 RON neki minima. Viszont anno az 1.8TSI manual szerint elment 91RON-al is. Mondjuk sosem probaltam ki.
#nincsbennetarcsi
-
őstag
Köszi a segítséget ahogy időnk engedi elviszük átvizsgáltattni
ma már megyünk az autoert azért rá kérdezek még pár dologra .Barátnőm veszi és már teljesen rá pörgött."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Gaben92
őstag
Jo kerdes... Valoszinuleg többtenyezös egyenlet, nem gondolnam, hogy csak az evjarat szamit.
Elvileg nekem a Lexus megeszi az E10-et siman, de csoportban mindenki azt irta, nem vettek eszre kulönbseget mikor telenyomtak 98-assal, ugyhogy maradtam a 95 E10-nel. Talan egyszer majd kiprobalom a 98 E5-öt poenbol. Sokkal nem dragabb a 98-as amugy, egy tele tank kb plusz 2-3€ lenne (Neste Oil).[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
kisza25
félisten
válasz bitpork #139967 üzenetére
Kína az új piac, azoknak kell a bazinagy vese elöl, meg a tipi-tapi felületek
az új alfákat szerintem ezért sem nagyon veszik, hiába jó velük menni, több embernek szempont, hogy milyen tipi-tapi felületek vannak benne és hasonló dolgok[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gaben92 #139965 üzenetére
Igen, kerdes milyen gumi/muanyag alkatreszeket hasznalnak az adott modellnel.
En 98-at tankolok a Subaruba, alig dragabb es alul picit nyomatekosabb tole ami egy nyomatekszegeny szivomotornal sokat dob a varosi hasznalhatosagon. A Hondaba alap 95 megy, az szivo letere mar 2800rpm-nel nyomatekcsucson van. Bar az is jobban megy a premium benyotol.#nincsbennetarcsi
-
-
bear_
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék autót vásárolni, töröttet amit majd megjavítanék, mert van hozzá egy donorom. A törött autót hogy tudom átíratni? Mert így nem megy át az eredetiségvizsgán. Vagy ha kivonatom a forgalomból addig tolódik?
-
nagyúr
válasz bear_ #139980 üzenetére
A műszakin megértem hogy nem megy át, de az eredetvizsgán miért ne menne? Szerintem az eredetvizsgának nem feltétele, hogy járóképes legyen az autó.
Az átíráshoz viszont -ha jól emlékszem- semmiképp nem lehet forgalomból kivont a gépjármű.
De majd az okosok kijavítanak ha nem így van
[ Szerkesztve ]
-
ziyan
tag
válasz ΞΔGLΞ #139970 üzenetére
Nekem az a bajom a normális beépítésekkel, hogy általában túl alacsonyra kerül a kijelző (pl. #139976). Vagy rá figyelsz, vagy az útra. A tablet szerű, magasan lévő kijelzőkre pedig ha a vezetőülésből ránézel, látod mögöttük az utat először nekem sem tetszettek, de amióta az én autómban is ilyen van (új Focus), összebarátkoztam velük.
-
-
bear_
aktív tag
válasz molnarpeter #139986 üzenetére
Köszi
-
F_Zolee
veterán
Hello
Kéne majd bérelni kistehert, mert vidékről kellene felhozni dolgokat. Nincs vonóhorgom így az utáfutó kiesik. Van valakinek bérléshez tippje? -
SzlobiG
félisten
Ezeket a Jaguarokat ismeri valaki? Nagy kapufát lehet velük lőni vajon? Nézegettem németbe is hasonló áron mennek, vajon miért ilyen "olcsók"?
-
gzbotii
nagyúr
válasz SzlobiG #139991 üzenetére
Jaguar sose a megbízhatóságról vont híres. Ez pedig a Fordos időszakból van (Ford DEW platformra épül).
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rbalint88
addikt
válasz SzlobiG #139991 üzenetére
Ha folyamat szopni akarsz, akkor hajra. Cegnel ilyenek a vezetoi autok, mindnek baja van. Havonta kell veluk szervizbe jarni. Ja es nem nagyon van hozzaerto szerviz. Markaszerviz is balfasz, de legalabb ket hetre kapsz idopontot. Igazi szerencsecsomagok. Fonokome az ujabb, 2016-os, az mar most is szar, ezek a fajtak meg mosganaban kezdtek a bajoskodast, de utobbi fel evben mindegyikkel folyamat kell szervizbe menni
-
SzlobiG
félisten
válasz gzbotii #139993 üzenetére
Látom fordék 2006-ba hagyták is ezt a platformot, jagék viszont tovább fejlesztették.
(#139995) rbalint88 Sejtettem hogy valami nem stimmel velük, mert ezt amit konkrétan linkeltem már hónapok óta hirdetik a kutyának se kell. Akkor "macsesz" vissza a dzsungelba nem köllesz.
Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy haverom lefestette az autóját, mert nagyon lakk kopott volt már. Kellett mást is csinálni rajta, szóval nem tudni pontosan, de 80-100ezer pénz lehetett maga a fényezés. Mikor mondta egyből beugrott a fehér Caddy a videóból, hogy az övé is így fog kinézni. Hát szerencsére nem olyan, de szép sem lett.
Nagyrészt rendben van, de sok helyen fröcskölésnyomok, megfolyások, a felpattogó festékre is ráfújtak, ha ott megnyomnám lepattanna újra.
Mondtam neki, hogy te ez igazából botrány. Viszont ennyi pénzből lefesteni egy egész autót nem lehet, másrészt tényleg marha ronda volt előtte, ahhoz képest sokkal szebb, messziről tök jó. De ahogy odahajolok hát, nem korrekt munka. Szóval ez ilyen.... Hát árában helyén van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest