Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Doki16 #137780 üzenetére

    A probléma az, hogy te (meg én) a kevés kivétel közé tartozunk. Én is HSD-ben ülök, és rendszeresen anyázok a Priusok miatt... Minden reggel megfog egy lámpa a balra kanyarodóban. Elég rövid, szóval kb a bolygók együttállása kell, hogy pont kifogd a zöldet (nekem sose sikerült még a lámpaösszehangolás miatt.) Aki rendszeresen jár arra, tudja mi a helyzet, sárgánál lő ki mindenki és ha mindenki képes értelmesen elindulni és rálépni arra a k.rva gázra akkor 6-7 autó átfér. Nem egyszer láttam olyat, hogy 3 autó fért át, mert a negyedik a sorban egy Prius volt és a delikvens nem volt hajlandó a mutatót az eco felé engedi. Mivel még az egész egy emelkedőn is van, a negyedik rajtpozícióban lévő Prius már nem ér át a lámpán, a következő zöldnél pedig szintén csak 3-4 autó fér át hasonló okokból.

    Ma reggel egy A4-é volt a pole, egy P2 mögötte, én meg a dobogó legalsó fokán. Mire átértem az első lámpa alatt kaptuk a sárgát. (Itt elég más a lámpaelhelyezés, kettő van mindenhol szinte. Egy ugyanott ahol Magyarországon is (ahol megállsz kb.), egy pedih ahol elhagyod a kereszteződést, szóval végig látod mi a helyzet.)

    Hasonló sztereotípia ez is mint a “BMW-n nincs index”. Elég gyakran valós és emiatt be van skatulyázva a normálisabbja is. Én is pont emiatt inkább taposom neki, forgalomfeltartás helyett. Meg is látszik, mert több a fogyasztásom városban mint pályán, pedig elvileg ennek fordítva kéne lennie. :DDD

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés