- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz stickermajom #137753 üzenetére
A franko epitoipar miatti pentek esti furdoszoba bontas es szombati helyreallitas miatt nem jutottam le balatonra, igy ma errefele kirandultam. Vacrol atkavartam Szlovakiaba, onnan Bubanatvolgy. A vicc az, hogy Szalka es Parkany kozott az ut nem csak szep, de 100x jobb minosegu volt, mint vactol Szalkaig es Esztergomtol vissza.
Sticker: idealis esetben a mitfahrer
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
melyik ceg ajanlott Pesten es kornyeken komplett alvaz es uregvedelemre? Rozsda passzivalas meg minden, nem csak rafuj es go
Koszi,
Attila -
veterán
válasz Reggie0 #137756 üzenetére
Hát, akkor én duplán borítom a sztereotípiát, mert (1.) Volvo (2.) hibriddel végigtoltam az M7-et, egy Mercedes CLS és érthető okokból 2 rendőrmotoros volt gyorsabb.
A GTI azért csúzlibb.Negatív tapasztalat, hogy városban elém vágtak 2x. Majd ragasztok rá ugró szarvasos matricákat (a lá Ferrari).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kisza25 #137758 üzenetére
Tudom, csak hülyülök.
Most amúgy egész kellemes a forgalom és az időjárás is autókázni csak kár, hogy sötétben nem lehet csapatni. Legalábbis én nem fogom.
Hajnalra gondolkoztam rajta holnap, de nagyon korán kellene kelni ahhoz, hogy egy 3 órás csapatásból még melóba is beérjek. Ez így nem buli, azért ennyire nem szerettem meg az autózást, szimplán csak most valamiért több érdeklődést mutatok felé egy hangyányival.Ránéztem egyébként a Siófoki talcsihelyre is, nincs bonyi helyen az se és még egy Balaton körutat is meg tudnék ejteni azáltal. Deh nem vonz, nem valószínű, hogy meg fogok jelenni. Viszont már ez is haladás, hogy hajlandó voltam a térképen megnézni.
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Szüleim toyota avensis dízel kombijában megadta magát valszeg a 6 éves 100Ah-ás Jász akku.
Milyen akkut ajánlanátol helyette és honnan?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mycso
veterán
válasz somasz #137763 üzenetére
Nekem, ezt javasolták, hasonló teljesítményben: [link]
A varta-ról lebeszélt az akkus ember (pedig varta silverért indultam) , még az exide-t említette, viszont azzal meg én szívtam meg 2x.
Nekem ennyi volt a kritérium, hogy 80-90Ah és 800A körüli indítót tudjon. Árban 35-6-8K és tényleg f@sza legyen.
Erre a fentit ajánlotta.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Doki16
addikt
válasz Reggie0 #137776 üzenetére
Kikérem magamnak. Az érdi emelkedőn is 110-el toltam neki tegnap felfele. Nem a pályán, mellette a hatoson. Ez hibrid mércével már nagyon durva
Most voltam egy BP-Dunaújváros távot a 6-os úton. Sok a település meg a lassító és Buda része is lassú. Ahhoz képest ezt a 66 km/h átlag nem hiszem, hogy annyira lassúzó. Én faszarági vagyok, de feltartani nem szoktam senkit, sőt ha valaki meg akar előzni, még le is húzódom neki, mert tudom, hogy sokan vannak akik főúton is 100-120 között mászkálnak.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Csütörtökön lenne kedvetek autós talihoz ? Akkor felmennèk Budapestre .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
barnam_
nagyúr
Volt valaki tegnap a Parkoló Parádén?
Mi kimentünk, és határozottan pozitív az élmény. Nem tudom, hogy az 1000/1500 Ft-os belépő, vagy az esős idő miatt, de egyáltalán nem volt tömeg. Szinte az összes Merciben ültem, meg persze egyéb érdekességekben is. -
Gaben92
őstag
válasz Doki16 #137780 üzenetére
A probléma az, hogy te (meg én) a kevés kivétel közé tartozunk. Én is HSD-ben ülök, és rendszeresen anyázok a Priusok miatt... Minden reggel megfog egy lámpa a balra kanyarodóban. Elég rövid, szóval kb a bolygók együttállása kell, hogy pont kifogd a zöldet (nekem sose sikerült még a lámpaösszehangolás miatt.) Aki rendszeresen jár arra, tudja mi a helyzet, sárgánál lő ki mindenki és ha mindenki képes értelmesen elindulni és rálépni arra a k.rva gázra akkor 6-7 autó átfér. Nem egyszer láttam olyat, hogy 3 autó fért át, mert a negyedik a sorban egy Prius volt és a delikvens nem volt hajlandó a mutatót az eco felé engedi. Mivel még az egész egy emelkedőn is van, a negyedik rajtpozícióban lévő Prius már nem ér át a lámpán, a következő zöldnél pedig szintén csak 3-4 autó fér át hasonló okokból.
Ma reggel egy A4-é volt a pole, egy P2 mögötte, én meg a dobogó legalsó fokán. Mire átértem az első lámpa alatt kaptuk a sárgát. (Itt elég más a lámpaelhelyezés, kettő van mindenhol szinte. Egy ugyanott ahol Magyarországon is (ahol megállsz kb.), egy pedih ahol elhagyod a kereszteződést, szóval végig látod mi a helyzet.)
Hasonló sztereotípia ez is mint a “BMW-n nincs index”. Elég gyakran valós és emiatt be van skatulyázva a normálisabbja is. Én is pont emiatt inkább taposom neki, forgalomfeltartás helyett. Meg is látszik, mert több a fogyasztásom városban mint pályán, pedig elvileg ennek fordítva kéne lennie.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
törölt tag
Mennyire jó ötlet elvinni az autós talira olyan embert aki tipikus ricer, rozsdás azt se tudja milyen olaj kell bele, de életérzés kocsim van sportdobbal kategória? Mert ilyen rokonom van, esetleg vele elmennék ha ráér, de tartok tőle megingatná a hangulatot a túl nagy a kultúraszakadék és neki se lenne nagyon látványos a sok felújított gyári autó. Ő inkább ez a Balatonfüreden is lenni szokott tunerjóska mélynyomóhuppogtatós rendezvények híve.
-
Doki16
addikt
válasz Gaben92 #137784 üzenetére
Én nagyon spórolós vagyok az egyszer biztos. Itt ebben a kisvárosban meg is tudom tenni, mert olyan útvonalon ahol csak nagy ritkán jönnek mögöttem. Ilyenkor simán képes vagy 30-al csorogni ha van az akksiban töltés. Ha közelít a végéhez akkor inkább rá is lépek, mert akkor még hajt és tölt egyszerre hatékonyan. BP belvárosában nekem is nagyobb a fogyasztásom, egyszerűen itt nyomni kell, így mindig megy a benzinmotor.
Az elindulást úgy oldom meg, hogy bekapcsolom az EV mód gombot. És akkor ECO 2 végéig lehet neki tolni ami már bőven elég dinamikus elindulás.
Tegnap voltam az Ikea-ban és egyre inkább elkapott az elektromos autó érzés. Alig találtam parkolóhelyet, de az elektromos részben volt még bőven. Baromira kell már egy plug-in.
Ugyanitt nagyon jó Auris eladó ha valakit érdekel
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Gaben92
őstag
válasz Doki16 #137786 üzenetére
Én is voltam tegnap Ikeában de nem láttalak.
@focvis: Apropó Ikea. Megtalátam a cuccot a nappali részlegen, ki is próbálom valamikor. Még mindig nem értem miért nem találtam az ikea.fi-n mivel ugyanazzal a névvel és cikkszámmal forgalmazzák, de a lényeg, hogy megvan. Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz stickermajom #137788 üzenetére
Én kajak jobban örülök amikor ott mennek. Ott legalább engem nem zavarnak
-
veterán
válasz tboy93 #137778 üzenetére
Köszönöm, de ennyit ne fáradj vele!
(#137775) Reggie0: Max. a jogsim marad náluk.
(#137772) Qru: Kicsit sokallom; a D5 motor kapcsán mindenki 5 literes fogyasztásokról regél. Mondjuk o.úton 100-120 között, pályán - mikor lehetett - 160-180 között toltam.
(#137787) Gaben92: Szuper, már aggódtam, hogy valami mérgező anyag van benne, azért nem forgalmazzák Finnországban.
1 pár eldobható gumikesztyűt szerezz be mellé, úgy használd a tisztítószerét, én kesztyűben kentem az ápolót is.[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz focvis #137790 üzenetére
Ha a svédeknek jó akkor nekünk is. Szerintem csak szimplán valamiért lemaradt a honlapról, ahogy észrevettem nincs fent minden apróság. Gumikesztyű van, bőrtisztító kefét kell beszereznem már csak, ahogy olvastam erősen ajánlott.
@tboy93: Vittem edzésre barátnőm múlt héten. Index kint jobbra (nincs lámpa, sima bekötőút jobbra zebrával), csak várok a gyalogosokra meg figyelem a tükröt mert az út szélén bicikliút van (emiatt be se raktam a kocsi orrát). Gyalogosok elhaladnak, tükörben semmi, indulnék el, egyszercsak a semmiből egy robogó a bicikliúton (szóval jobbról) el mellettem. Nem vagyok az a fajta aki rosszat kíván másoknak, de k.rvára remélem, hogy egyszer úgy megzsanettozzák, hogy többet nem ül fel semmire...
-
törölt tag
válasz stickermajom #137788 üzenetére
Aug 3 szombat a Siófoki helyen.
Lesz ezen a 3-ai hétvégén valami balatoni agyhalal amugy? Siófok, zamardi stb. Vagy sima átlagos hétvége? A tomegynyomor szempontjából erdekes csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest