Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Programozás topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi120
tag
LLam
Sajnos igen, de teljesen random, nem találtam semmi összefüggést, nekem 28.2-ről 23-ra esik néha a 4 kártyából valamelyik, de mindig egyszerre csak egy és változó, hogy melyik. Elengedtem, így maradVigilante
Csináltam olyan bios-t amivel nem száll el a hőfok, 28.2mhs, 215w falból, átlag 65 C-on, 65% ventin (eddig még nem ment 69 C fölé egyik sem, a fordulat nem fix), külső hőmérséklet 30+ (jó, lehet 40+, fingom sincs, meleg van)
-
kopi120
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Természetesen minden ment a rig-en, nem bírtam magammal, mondom kipróbálok egy másik drivert...
Azóta nem megy a claymore. Volt már minden, DDU csökkentett mód, nem csökkentett mód, Blockchain driver, sima driver, semmi... A GPU-Z hibával indul és bizonyos mezők szürkék. BIOS mod van a kártyákon, patch-eltem a drivert, de se felkiáltójel, semmi. Látszólag jó, de mégse -
kopi120
tag
Lányos zavaromban sikerült 1-2 hete fordítva rádugnom a 6pin-t a vga-ra. Csak pislogtam, hogy miért nem indul a gép, szerencsére letiltott a táp és nem lett senkinek baja. Gondolom valaki előttem már megjáratta a csatit, így fel sem tűnt a turpisság elsőre.
-
kopi120
tag
Sziasztok!
Használ valaki devfee mentes claymore-t?
Néha random beesik 1-1 kártya, nem tudom miért, gondoltam hátha a fee miatt.
Jelentem a 4db 290x 900w-t ránt ki a konektorból (ebből 50w a rendszer) 113-114mhs -
-
kopi120
tag
Sziasztok!
R9 290-el van valakinek tapasztalata?
Olvastam ilyen 29-30 Mh/s-t 100w körül, ez reális vagy álom? -
kopi120
tag
Sziasztok!
Ethpool-on bányászunk és csak creditet látunk, unpaid nincs sehol. Ez igy jo? Vagy lehet ezzel valamit csinálni, hogy lássuk?
-
kopi120
tag
Köszönöm a sok infót, további jó bányászást
-
kopi120
tag
Sziasztok!
Akárhogy matekozok azt látom, hogy jelen helyzetben gyakorlatilag pénzkidobás 0-áról belekezdeni a bányászásba, ha nem számítunk az árfolyam nyereségre és nem a "csapból" folyik az áram!?
Helyesek a meglátásaim?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest