Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Csabipici #18041 üzenetére
Még nincs meg. Csak rendeltem tegnap 2 db-ot németországból.
Az eladó 25W-ot adott meg 1200 MHz-en járatva. Akkor 500-510 kH/s-ot tud.
Ezek a voltmodolt darabok már csak scrypt-ben mennek,
Az alapdarabokra 7-10W-ot adnak meg LTC-re és 60-70 W-ot BTC-re.Elvileg hétvégére nálam van. Akkor beszámolok. Most épp megfelelő bányász rendszer keresek Raspberry Pi-re ami kezeli majd őket.
-
Noroo
tag
válasz
G888 kollégához hasonlóan vagyok, bár nekem voltmod nélkül mászik 2db (egy db CM silent ventivel felülről hűtve a kettőt) éshát ha 6W-ot nyihognak itt egy db GS-re, ebből a gyári ventije tuti 3 vagy 4W. :-) mostmár megmérem mennyit "eszik" 100-on
szal nem rossz... ha van belőle 20-30db-od, akkor egészen jó XD ha nincs, akkor meg kieg-nek besegít
-
GG888
senior tag
válasz
voltmodolt olyan 15W körül fogyaszt,
ventiből meg 8 centis való rá,
a gyári az 12V - 0.25A, tehát elég combos, én személy szerint úgy csinálom meg a modot, hogy inkább az USB-ről veszek le hozzá 5V-ot.Vagy beruházol valami csendes 8cm-es ventire (coolink swif-801 mondjuk) és úgy 12v-ról is mehet.
hőfokot nem tudok mondani, mert nincs lézeres hőmérőn, alapból meg nincs szenzor ezekben, de az enyém szobahőmérsékleten kezemnél alig melegebb és én 2 gridseedet fújatok alulról egy ilyen ventivel.
Remélem tudtam segiteni, meg valamennyire érthető is voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest