-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
aradebil2 #71023 üzenetére
én meg ugy vettem észre ,hogy az árfolyam befolyásolja a gáz meg a többivel nem foglalkoztam és öszintén nem is érdekel annyit lehetne olvasni a sok erről arról ,hogy tök felesleges időtőltés, ha az árfolyma bezuhan sokkal jobban jön a bányából ha meg felmegy az árfolyam kevesebb ezen kivül meg mind1 mennyi jön mert ugy sem lehet vele semmit csinálni ennyi és kész max ha veszél még több kártyát
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Motoros topic
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Asus Rog Thor Platinum II 1200W tápegység
- GIGABYTE Z370M D3H alaplap,mATX,I/O Shielddel,hibátlan működéssel!
- PS4 játékok. 5000 Ft / db ár
- Intel Core i7-8700K processzor 12M gyorsítótár, akár 4,70 GHz,hibátlan működéssel!
- ID-Cooling Frostflow 120 processzor hűtő csak Intel foglalatra,115x,1200. Hibátlan működéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Black & Decker töltőt keresek
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest