- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Puffocska #55490 üzenetére
Nem kell hozzá bios mod nézd meg nekem az 580 bios mod nélkül tudja a 30-at. Csak meg kell tanulni beállítani amit írtam is napok óta szórakozok vele, tanulom a dolgot. Volt anno 480-as VGA-m játékra igen jól kiismertem, de ide más tudást igényel mint a 3D beállítások.
Viszont most néztem rá hiába van beállítva a 850-es fesz, nem is érvényesül.
OverdriveNTool-t használ itt valaki? Hiába van végig beállítva a fesz sokkal többet kapnak a vga-k.
Phoenixminert használd amik kellennek a magasabb hash eléréséhez:
megfelelő -gt érték ha ezt nem írod be magától fogja letesztelni melyik a legjobb érték szóval inkább ne is bántsd kb 5 perc mire megtalálja(nekem a 65 vált be). -rxboost 30 ez hozott nekem kb 2mh/s-t. Adminisztrátori indítás, ha nem működik linkeltem egy videót mi a megoldás. Minden vírusírtót kapcsolj ki a windowsost is beleértve nézd át mert több kapcsoló is van a defenderbe, ne járj úgy mint én hogy egy bekapcsolva marad.MSI Gaming 580 van gyári biossal 2000MHz ram sebességgel Hynx rammal.
Az 570 ami nálam szépen szalad majdnem ugyanazt tudja mint az 580 Micron rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest