- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sleve
tag
zec,supranovan szeretném kipróbálni az EWBF-t.
Ezt a sort: "miner.exe --server zec.suprnova.cc --user suprnova.1 --pass x --port 142 --cuda_devices 0 1 2 3" beleírtam a cfg fájlba, a user/pass-t próbáltam login névvel worker névvel de a zec.supranován inaktiv a workerem. Mit rontok el?A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
sleve
tag
A nicehash minernél értem, hogy bányász progi is meg wallet is ott látom hova megy a zsé.
Az EWBF-nél hogy van ez hova bányászik be kell írni wallet címet a config filebe?szerk.: zec.supranovan próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
sleve
tag
Olvasgatok visszafele most épp 2014-ben járok. Tényleg voltak ilyen 2-3 hónapos megtérülések?
-
sleve
tag
A két kártya közül melyik a jobb bányászatra vagy tökmindegy?
GTX 1060 GAMING X 6G
GTX 1060 6GT OCV1A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
sleve
tag
Valami őrült nagy baromságot mutat a nicehasminer: Unpaid mining balance: 0.00066663 BTC, 315,103,180,639.42 USD
-
sleve
tag
A kraken wallet cím az a Public Account ID?
-
sleve
tag
A Bittrexen és a Coinmarketen ha nézem a 24 órás changet akkor teljesen más értékek vannak, mit jelentenek ezek az egyiknél és mit a másiknál? Amig csak a coinmarketet néztem azt hittem tudom mi ez
-
sleve
tag
GTX 1060 -as kártyával a 300 Sol/s Zec-en mennyire jó érték?
-
sleve
tag
Van annak jelentősége, hogy milyen gyakran utalok ki pl a suprnováról a bittrexre naponta egyszer vagy többször vagy ritkábban?
-
sleve
tag
Pénteken kezdtem a suprnovan bányászni. Első nap hozott 5$, második harmadik nap már csak 2,5-t. Nem állítottam át semmit minden ugyanazon a beállításon mint első nap, a diff se nőtt ennyit egy nap alatt. Mi a ... történt?
-
sleve
tag
Van ez a flypool beállítottam 0.01 zec fizetési küszöböt, ezt már túlléptem de még mindig Unpaid a balancom. Hogy működik itt a kifizetés?
-
sleve
tag
válasz techie_guy #30206 üzenetére
Az "Immature Balance" rendben van értem hogyan működik de az Unpaid-ről hogyan megy a kiutalás?
-
sleve
tag
Addig rinyáltam, hogy meg is kaptam.
-
sleve
tag
Jó volt ez a kis Cryptonight, fele W dupla $.
-
sleve
tag
MSI P106-100 Miner 6G, 6 hónap garancia. Ez valami vicc?
-
sleve
tag
A Gigabytos és MSI GTX 1060 mellé tegnap vettem egy ASUS Dual GTX 1060 -t. Cryptonightot bányászva az ASUS H/W-ban magasan veri a másik kettőt. Viszont ami nem tetszik benne nagyon hangos nagyon pörgeti a ventit. A Giga és MSI 40-45 fokon hangtalanul teker míg az ASUS 55 fok 60% fordulaton. A későbbiekben mennyire lehet káros ez a gyenge hűtő teljesítmény főleg ha valami energiaigényesebb algot kapar?
Illetve visszavihetem-e az edigitalba 3 napon belül, hogy nem tetszik?A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
sleve
tag
válasz default. #30397 üzenetére
Üzletbe vettem, ezt a 14 napos elállást már csak utána olvastam a honlapon sajna. Amikor elhoztam valami 3 napot mondott a srác addig őrizzem meg a csomagolást és visszaveszik ha ..... és erre nem emlékszem rossz vagy nem felel meg-et mondott.
-
sleve
tag
Milyen coinon méritek a 24-25 mhs/s-t?
-
sleve
tag
válasz Dr. Romano #31604 üzenetére
Elvileg azt választja ami a legprofitálisabb de a gyakorlatban én is azt tapasztalom jobb ha beállítom mit szedjen.
Cryptonight-on kevesebb energiát használ azért nem teker maxon.A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
sleve
tag
válasz Dr. Romano #31653 üzenetére
Ez így természetes így működik. A kalkulátorokra nem érdemes hagyatkozni rá kell állni pár órára/egy napra és kiderül mit hoz. Még amit kiír aktuális hozamnak attól is el szokott maradni a valós érték.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest