- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz
melkah #46336 üzenetére
Én a helyedben keresnék hasonló projekteket redditen, bitcointalkon, kriptopenzen és egyéb fórumokon. Én 1-2 hasonló dobozos megoldást láttam már, nem emlékszem a ventik paramétereire, de azok nem voltak sikeresek.
Biztosabb, ha más példáján próbálsz meg tanulni, mint ha összerakod x ezerből a papíron elméletben jó dobozt, hogy aztán szembesülj, hogy nem hűt elég hatékonyan.Magából az ötletből nekem jobbnak tűnik egy két oldalról, nagyobb felületeken nyitott, huzatos doboz (valahogyan megoldva az eső- és állatállósága), amiből könnyebben-gyorsabban cserélődik a levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest