Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Van esetleg ahhoz megbízható up-to-date guide, hogy 6db RX570-es rignél szoftver tekintetben miként érdemes nekiállni?
Gondolok itt a következőkre:
- működésre bírni egyszerre 6 kártyát (ismerje fel mindet a rendszer, ne legyen kékhalál és egyéb nyűgök)
- pc BIOS beállításaok
- megfelelő driverek telepítése (láttam kb fél éves videót, ahol még dual driver kellett, nem tudom, hogy ez még mindig így van-e)
- hatékony biossal flashelni a kártyákat, hogy a legjobb MH/s értékük legyen
- (amennyiben eltér az egy kártyástól) a bányászprogram konfigolásaSzerintem sokan kíváncsiak rá, így ha ezeket össze tudjuk szedni, mehetne esetleg a nyitópostba
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest